Творчо та креативно до політичної агітації підійшли кандидати, що балотуються у виборчому окрузі №13.

Так, на листівках з передвиборчою програмою кандидата в депутати Петра Юрчишина (самовисування) зі зворотного боку вміщено «Розклад руху електропоїздів з Козятина на Вінницю», також у зворотньому напрямку, а ще – графік руху автобуса «Вінниця – Козятин».

Кандидат Ігор Зубко (самовисування) розробив і розповсюджує цілу програму «Рідне місто має бути чистим!» зі своїм фото та підписом «Ініціатива Ігоря Зубка». У цей просвітницький матеріал вміщено поради щодо сортування сміття, діаграму «Структура побутових відходів» та вказано час, необхідний для розкладання різних видів сміття.

Кандидат Василь Черній (суб’єкт висування – Народна Партія) на останній сторінці роздаткового варіанту своєї передвиборчої програми розмістив поради «Господарникам у допомогу» - міри ваги продуктів харчування в різних мірах об’єму.

А кандидат Микола Філонов (самовисування) вирішив використати любов виборців до вокального мистецтва і потратився на друк великих кольорових плакатів, де він зображений на фото разом з фіналістом шоу «Голос країни» і своєю довіреною особою Олександром Онофрійчуком.

Як ми повідомляли раніше, Вінниччина: Кандидати роблять співаків доступнішими

Довідка:

Громадське спостереження ОПОРИ – це тип активної діяльності мережі, спрямований на незаангажовану оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням через тотальний громадський контроль. Професійний моніторинг всіх етапів виборів здійснює опосередкований вплив на якість кампанії. Шляхом збору та поширення інформації серед цільової аудиторії, формується громадська думка всередині країни та за її межами. В стратегічній перспективі громадське спостереження фокусується на покращення системи виборів та окремих процедур. У 2012 році під час виборів народних депутатів України до ВРУ мережа ОПОРА реалізує масштабну кампанію довготермінового та короткотермінового спостереження, організує статистичний підрахунок голосів щодо результатів голосування за пропорційною складовою виборчої системи на основі репрезентативної вибірки, забезпечить 100% покриття дільниць своїми спостерігачами в окремих одномандатних мажоритарних виборчих округах. У рамках довготермінового спостереження в кожному з 225 округів працюватимуть спостерігачі ОПОРИ, а в день виборів до них приєднається ще 3 500 активістів. Організація використовуватиме новітні засоби поширення інформації щодо результатів спостереження, серед яких інфографіка та інтерактивні карти.



Переглядів: 4524
Поширень: 0