Микола Катеринчук, кандидат у нардепи по 13-му мажоритарному округу, під час прес-конференції у Вінниці продемонстрував відоролики із компроматом на свого конкурента. У одному із них мешканці села Сальниця Хмільницького району отримують гроші за свої “голоси”, а у іншому — поляк-бізнесмен розповідає, як з ним повів себе інший кандидат в депутати по округу №13 Петро Юрчишин.

Микола Катеринчук

Микола Катеринчук розповів, і про інші агітаційні методи свого конкурента: що майже 80% зустрічей його з виборцями округу проходили на вулиці, а оголошення у селах з інформацією про час і місце проведення напередодні зривались (Фото кандидат надав). За словами кандидата, людей навіть залякували, щоб ті не приходили на зустріч і погрожували звільненням з роботи.

Окрім того опоненти, за словами Миколи Катеринчука, не гребують і морально-етичними підходами.

- Мої опоненти позривали оголошення і повішали їх на могили на кладовищі, - говорить Микола Катеринчук. - Є різні способи боротьби з опонентами, але це уже хворобливе ставлення до цінностей.

А щодо друкованих видань, то у одній із агітаційних газет “Вінницький обрій”, розповсюджувалась, як поділився Микола Катеринчук, інформація, що кандидат веде непристойний спосіб життя... Усю інформацію викладену у газеті Микола Катеринчук спростовує і говорить, що правдивими є лише факти про те, що він дійсно служив у Афганістані і народився на Алтаї.

А у своїй виборчій кампанії опонент Миколи Катеринчука Петро Юрчишин використовує держресурс, як особисту допомогу школам.

- Петро Юрчишин славиться у окрузі тим, що ставить у школах вікна, - продовжує Микола Катеринчук. - Говорить, що це його благодійний фонд допомагає. Насправді це державна програма і він з братом виграв тендер. Фактично державний бюджет фінансує передвиборну кампанію, як він каже кандидата не від влади Петра Юрчишина.

Також Микола Катеринчук, поділився про “сухі пайки” для людей від маслозаводу Юрчишина у вигляді масла, сиру.

Натомість першими кроками Миколи Катеринчука у разі перемоги на окрузі буде звільнення від усіх побрів на землю орендарів і будівництво сільських доріг.



Переглядів: 5929
Поширень: 0