З даного приводу начальник УМВС у Вінницькій області полковник міліції Олег Школьний зустрівся з ініціативною групою вінничан, депутатами обласної ради та представниками політичних сил, які прийшли до обласної міліції з вимогою знайти винних у демонтажу та викраденні намету.

МІЛІЦІЯ РОЗШУКУЄ ЗЛОВМИСНИКІВ, ЯКІ ВИКРАЛИ НАМЕТ НА ПЛОЩІ ТЕАТРАЛЬНІЙ

Олег Школьний запевнив, що наразі міліція вживає усіх заходів по розкриттю цього злочину. Також начальник Управління міліції заявив, що жодних звернень з боку представників політичних сил щодо забезпечення охорони громадського порядку в місці встановлення намету не надходило. В подальшому, начальник Управління порадив завчасно повідомляти міліцію про встановлення наметів для відповідного реагування правоохоронців та запобігання подібних правопорушень.

Заява про вказане правопорушення була внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч.1 ст.185 КК України (крадіжка). За попередніми даними розслідування, встановлено, що близько 23.30 близько восьми невідомих осіб демонтували та вивезли намет з площі.

За таке кримінальне правопорушення передбачено максимальне покарання у вигляді позбавлення волі терміном до трьох років. Триває розслідування.



Переглядів: 3656
Поширень: 0