«Смерть людей лежить на совісті закордонних ляльководів, які протягом кількох місяців режисують, спонсорують та інсценують псевдосепаратистські рухи, атакують і тероризують справжніх патріотів Одеси та патріотів України в інших регіонах», - наголосив П.Порошенко за результатами поїздки у Одесу та коментуючи трагічні події, які відбулися 2 травня в місті.

Він поклав відповідальність за сутички на «внутрішніх співспонсорів сепаратистського проекту з кола представників колишнього режиму, які загортаючись в російські прапори, прагнуть уникнути відповідальності за контрабанду, хабарництво та інші злочини попередніх років». П.Порошенко підкреслив, що їхні імена має назвати слідство.

Кандидат у Президенти також наголосив, що неналежна робота місцевої влади, СБУ та міліції призвела до «жахливих жертв», оскільки одесити мусили боронити себе від екстремістів власними силами. На жаль, підкреслив він, правоохоронці, які мають забезпечувати безпеку громадян, свою роботу провалили і мають понести відповідальність.

У відділенні трансфузіології Одеського обласного клінічного медичного центру (Лікарня водників), Петро Олексійович здав кров для постраждалих під час сутичок 2 травня.

Петро Порошенко здав кров для постраждалих під час сутичок 2 травня



Переглядів: 4583
Поширень: 0