У рамках передвиборчого туру до Вінниці 3 травня завітав кандидат на пост Президента України від Всеукраїнського Об’єднання «Свобода» Олег Тягнибок.

Олег Тягнибок у Вінниці

Під час свого виступу кандидат на пост Президента висловив думки щодо актуальних проблем України, зокрема й в Одесі, та відповів на запитання присутніх. Тягнибок наголосив на тому, що треба оголосити після виборів Президента дострокові парламентські вибори та на тому, що влада Президента має посилюватись, а не послаблюватись.

«Вважаю помилкою послаблювати владу Президента. А представниками Президента в областях мають бути прокурори», - сказав Тягнибок.

Олег Тягнибок зазначив, що «в Україні саме народ має стати джерелом влади. Для цього потрібно мати чітко прописаний закон про імпічмент Президента та просту процедуру відкликання депутатських повноважень, скасувати обласні та районні адміністрації і створити виконавчі комітети, якіприйматимуть рішення під чітким контролем народу».

Йшлося також про заборону Партії регіонів, Комуністичної партії України та комуністичної ідеології в країні, люстрацію, зняття депутатської недоторканості, скорочення чисельності депутатів у Раді до 300, реформування армії та силових структур, продовження Європейської інтеґрації України, енергетичну незалежність від Росії, боротьбу з русифікацією та захист української мови.



Переглядів: 3248
Поширень: 0