Ми просимо Вінницький обласний виборчий штаб Юлії Тимошенко припинити застосування брудних технологій і перейти до цивілізованого агітаційного процесу.

Впродовж цієї виборчої кампанії у Вінницькій області нас намагаються втягнути у протистояння, застосовуючи неприйнятні під час чесних і демократичних виборів технології. Це - і сотні тисяч «брудних газет», і «темники» для агітаторів про те, як потрібно «чорнити» нашого кандидата. Такі речі відбуваються, не зважаючи на те, що ми не вперше просимо та закликаємо до цивілізованого проведення кампанії.

Останньою краплею стала ситуація із випуском «Нової вінницької газети», яку віддруковано багатотисячним тиражем, і де відверто ллється бруд на кандидата у Президенти України Петра Порошенка. Наша позиція залишається непохитною: діяти тільки в правовому полі. А це – звернення до прокуратури, міліції. Лише у правовому полі потрібно вирішувати конфлікт. Натомість – чергова хвиля інтриг, «базарної риторики» та бруду. Сьогодні представники штабу Юлії Тимошенко нахабно вводять в оману громадськість, засоби масової інформації, міжнародну спільноту. У хід пішли заборонені методи: напад на наші агітаційні намети, пошкодження агітпродукції, образи через гучномовець, які лунають у центрі Вінниці.

Юліє Володимирівно, я Вас знаю багато років і у тяжку для вас хвилину – завжди підтримував. Я звертаюсь до Вас публічно – припиніть «безпрєдєл» у Вінниці. Я сподіваюсь, що Ви все ж таки зацікавлені в цивілізованій виборчій кампанії і не підігруєте Путіну, який зацікавлений у зриві українських виборів.

Ми в котрий раз закликаємо вас до демократичних та чесних виборів, які доведуть всьому світу, що Україна цивілізована держава, де діє верховенство права.



Переглядів: 5607
Поширень: 0