Політичні конкуренти народного депутата Олександра Домбровського (округ №11, Вінниця, Вінницький район) приготували чергову політичну провокацію.

Не виключено, що вінничани і мешканці сіл Вінницького району, що входять в виборчий округ №11 побачать у списку одразу ж два прізвища «Домбровський». До такої технології збираються вдатися політичні конкуренти нардепа Олександра Домбровського.

Як стало відомо від джерел у середовищі конкурентів, вони активно шукали у Вінницькій області та по Україні людей, які є тезками Олександра Георгійовича Домбровського. І вели з ними переговори про можливість їх реєстрації у ЦВК в якості кандидата у нардепи.

Наразі є відомості, що таку людину знайдено у Полтавській області. За три дні – з 23 по 25 вересня опоненти нардепа Домбровського повинні встигнути подати «клона» на реєстрацію.

У Вінниці «ширка» Щербаківської-Татусяка хоче клонувати Домбровського?

Хто ж ці конкуренти? У коаліцію політичних конкурентів увійшли представники партії «Батьківщина» на чолі з головою обласної організації Людмилою Щербаківською та Наталею Солейко, які вважають справою честі помститися за поразку у 2012 році. Серед їхніх союзників і колишні регіонали, які нині підтримують «Опозиційний блок», який на Вінниччині очолює екс-голова облради Сергій Татусяк, та партію Тігіпка. А також дехто із «несамовитих» громадських активістів, як Володимир Воловодюк, Ольга Малиновська та інші. Тож, як бачимо, коаліція противників Домбровського виявилася доволі широкою та строкатою.

Ця технологія не нова. Перший раз її випробували у 2012 році коли кандидатом у нардепи по округу №11 з’явився такий собі пан Віталій Добровольський. Ставка робилася на схожість прізвищ. Однак і у 2012 році за нього проголосувало гранично низька кількість виборців. Цього ж року, коли Домбровський балотується у команді Президента України – Петра Порошенка такі шпилькові уколи не зіграють жодної ролі.



Переглядів: 4806
Поширень: 0