17-й виборчий округ (центр – у Ладижині) має 10 кандидатів у народні депутати. Серед них вже є лідер – це вінничанин Микола Кучер - керівник департаменту з виробництва продукції рослинництва і тваринництва «Миронівськогохлібопродукту», який у 2012 році також змагався за мандат народної довіри на цьому окрузі, і його підтримала 41 тисяча жителів цього регіону (40% голосів).

Також тут з’явились невідомі безпартійні кандидати, але з «брендами» політичних партій.

Керівник агрофірми «Ольгопіль» Павло Каленич із Чечельника – безпартійний, суб’єкт висування від "Блоку Петра Порошенка".

Радикальна партія Олега Ляшка також висунула безпартійного кандидата, ним виявився бізнесмен із Гайсину Віталій Марчук.

Григорій Заболотний, який у 2012 році здобув перемогу на 17-му окрузі цього разу балотується за партійним списком "Блоку Петра Порошенка". Тож, це свідчить що тут він поступився округом Миколі Кучеру, адже обоє працюють в команді Президента.

З інших джерел повідомили, що питання висунення Кучера від Блоку Петра Порошенка розглядалась, але Микола Кучер є членом Української народної партії ще з 2005 року і не побажав виходити з її лав.

Микола Кучер

Микола Кучер, який народився у Тростянецькому району й зараз мешкає у Ладижині, на парламентські вибори 2014 року знову пішов самовисуванцем.

На прес-конференції, що відбулась після реєстрації Кучера кандидатом у народні депутати, журналісти дізнались, що Микола Кучер дійсно тримається заявленого курсу Петра Порошенка. Підтримує мирний план Президента, виступає за об’єднання демократичних сил в Парламенті та люстрацію «януковичів». Займає жорстку позицію до російської агресії і окупації українських територій.



Переглядів: 4352
Поширень: 0