Володимир Гройсман - четвертий номер у списку від «Блоку Петра Порошенка» представив команду від Вінниччини, яка балотується у депутати Верховної Ради від «Блоку Петра Порошенка».

Представлення відбулось в залі Будинку офіцерів.

«Один в полі не воїн» - саме таким висловом розпочалось представлення Гройсманом вінничан у вищій законодавчий орган країни – Верховну Раду.

Гройсман представив команду від Вінниччини, яка балотується у депутати Верховної Ради від «Блоку Петра Порошенка»

«На рівні нашої області в нас справжня команда - команда, яка здатна ефективно працювати для втілення реформ», - сказав він.

Зокрема, представляючи кандидата у депутати по 11 виборчому округу – нині діючого народного депутата Олександра Домбровського – Володимир Гройсман сказав:

- Це людина з якою ми пліч-о-пліч працювали на Вінниччині і в нас не було питань, які б ми не могли вирішити. Це людина, яка жодного разу не зрадила своїх виборців, незважаючи на шалений тиск, який на нього чинився. Рідко хто витримує, але він витримав і це людина, яка достойна бути в парламенті і відпрацювати довіру людей.

Далі В.Гройсман представив кандидата по 12 виборчому округу:

- Ви усі його знаєте – це депутат обласної ради Олексій Порошенко – молодий, принциповий, розумний, з гарною освітою. Він скромний – це світла голова і людина, яка могла б бути і у списку, але він іде на округ для того, щоб гідно представляти наше місто. Я переконаний у тому, що він вартий довіри, яку він виправдає - він не підведе вас.

Наступного Гройсман представив кандидата по 13 виборчому округу:

- Це кандидат і депутат, якого я знаю багато років з яким ми тісно співпрацювали і співпрацюємо. Він завжди був прихильником місцевого самоврядування, є людиною яка розуміє стан справ, він готовий допомагати і підтримувати завжди, а зараз я пишаюсь, що він в команді Петра Порошенка – Микола Катеринчук.

Гройсман представив команду від Вінниччини, яка балотується у депутати Верховної Ради від «Блоку Петра Порошенка»

Щодо кандидата по 14 округу:

- Є люди, які мають свій стрижень і зараз про таку людину я говорю. Він прихильник місцевого самоврядування, депутат обласної ради і коли я бачив, як він виступає на сесіях обласної ради – він вийшов до мікрофона і принципово, без будь-яких загравань фахово висловлював свою думку. Ця людина - міцна ланка нашої команди – це Іван Мельничук.

Далі Гройсман представив кандидата по 15 виборчому округу:

- Скільки я знаю Івана Дмитровича - він ніколи не прагнув жодних посад, а можливості в нього були. Це принципова людина від землі - горда – справжня. Він три місяці на майдані відстоював нашу незалежність, але ніколи про це не говорив – він робив те, що мав робити. Він - дух команди, її відповідальності, стійкості. Вважаю його окрасою нашої команди. Без перебільшення – Іван Спориш – справжній патріот України.

Наступним кандидатом по 17 виборчому округу є :

- Він також знаний аграрій області – який цінує культурні цінності, віддає частину себе суспільству і справі, яку він робить. Я хочу представити – Павла Каленича. Він насправді авторитетна людина – керівник успішного сільськогосподарського підприємства «Ольгопіль» й в тяжкі для країни часи він стоїть осторонь – чим може допомагає українській армії і транспортом, продуктами, грошима. Такі небайдужі люди необхідні нашій справі.

Гройсман представив команду від Вінниччини, яка балотується у депутати Верховної Ради від «Блоку Петра Порошенка»

Щодо кандидата по 18 округу, Гройсман сказав:

- Я щойно дізнався, що Руслан з родини вчителів і мені це близько, я також з родини освітян. В 2012 році на його плечі випали серйозні випробування. Як тільки він заявився, що він буде йти до парламенту, почав балотуватись без погодження «зверху» і поплатився за це - його не лише «зняли» з перегонів, але посадили у тюрму – хотіли зламати. Їм це не вдалося і сьогодні Руслан Демчак хоче довести, що він достойний вашої підтримки.

Гройсман зазначив, що по області є також люди, які балотуються у Верховну Раду по спискам від блоку «Петра Порошенка»:

- Я маю честь бути в блоці «Петра Порошенка» у першій п’ятірці – для мене це відповідальність. Своєю присутністю в списку, я висловлюю повну підтримку Президенту.

В тому числі він назвав людей у списку, які на його переконання є справжніми бійцями:

- Я мав честь 5 років працювати пліч-о-пліч з цією людиною справи, коли він був головою обласної ради, а я - мером. З тих пір я про нього думаю як про людину справи й разом з тим людину величезної душі, якій дійсно болить і за людей, і за країну. Він жодного разу не зрадив мене і вас – це Григорій Заболотний.

Гройсман представив команду від Вінниччини, яка балотується у депутати Верховної Ради від «Блоку Петра Порошенка»

Ще один кандидат у партійному списку вінничан є двічі депутат Вінницької міської ради, нині діючий народний депутат Геннадій Ткачук:

- Він представник партії «Удар», яка об᾿єдналась із «Блоком Петра Порошенка» і є людиною, яку я знаю більше 10 років – ми спільно працювали в депутатському корпусі. Принциповий, жорсткий, вміє тримати удар і позицію. Коли прийшли демократичні сили у парламент в 2012 році, зокрема і «Удар» – їх почали розхитувати прихильники режиму Януковича, щоб вони увійшли у більшість. Ті, хто втримались – заслуговують на увагу й повагу.

Представив Гройсман й людину з якою він особисто пропрацював 8 років:

- Він гідний представник нашої міської команди, завжди відповідальний та послідовний у справах. Сергій опікувався усіма «прозорими офісами», інноваційними проектами. Він - надійний, чуйний до людей – це Сергій Кудлаєнко.

У списку «Блоку Петра Порошенка» є ще один вінничанин, якого на момент представлення у Вінниці не було:

- Впевнений, ви дуже добре знаєте. Анатолій Сергійович не те, що прихильник місцевого самоврядування й передачі повноважень громадам – він просто по-іншому не уявляє, як можна далі діяти. Ця авторитетна людина – міцний господарник – це Анатолій Матвієнко, його не має в цьому залі, але він разом з нами.

Гройсман представив команду від Вінниччини, яка балотується у депутати Верховної Ради від «Блоку Петра Порошенка»

«Ми йдемо єдиною командою, щоб збудувати справжню незалежну і європейську Україну. Або ми поряд і об’єднаємось, або стоятимемо осторонь. Я впевнений, що вінниччани, як і всі українці, не будуть стояти осторонь, а це є запорука перемоги», - сказав Гройсман.

На його думку, сьогодні важливо, щоб в Україну прийшла реформаторська більшість, яка візьме відповідальність і відповідатиме перед кожним із нас. «Президент України віддав саме найцінніше в блок – своє ім᾿я, свою репутацію і свою відповідальність. Ми обрали його президентом, і ми підтримаємо його політичну силу - я для себе це рішення прийняв – я підтримую Президента, і я вірю в те, що зміни відбудуться», - сказав Гройсман.

Він запевнив, що вірить у реалізацію Стратегії-2020, яку представив Президент. «Я вірю в ці реформи. Це політична воля людини, яка прийшла змінити країну. Ми готові до змін і він їх проведе в мене немає жодного сумніву. Тому «ЧАС ЄДНАТИСЬ» – це не лозунг, а необхідність – насправді парламентська більшість – це ті депутати, які проведуть зміни – швидкі, рішучі, європейські. Час об᾿єднатись і дати достойну відповідь на виклики», - додав Гройсман.



Переглядів: 6706
Поширень: 0