Президент Росії Володимир Путін хоче створити прокремлівську групу у новій Раді, яка має завдання повалити Петра Порошенка.

Про це заявив екс-радник Путіна Андрій Ілларіонов.

За словами Ілларіонова, серед кандидатів до Ради є чимало прокремлівських тушок, у тому числі і в складі демократичних сил.

Ілларіонов каже, що Путін поставив завдання створити максимально велику групу депутатів, яка б змогла блокувати роботу Ради.

Більше того, екс-радник точно називає терміни, який дав Путін на повалення Порошенка – до кінця 2015 року.

"Кремль зараз діє хитріше, більш творчо і, звісно, використовує значно більші резерви ресурсів. Замість зелених чоловічків прийшли інші зелені аргументи. І очевидно не в меншій, а значно більшій кількості", – заявив Ілларіонов.

За його словами, за будь-якого розвитку подій Кремль не залишить спроб дестабілізувати Україну.

Він вважає, що вісім місяців путінської агресії продемонстрували, що ЄС та США не спроможні дати відсіч амбіціям Кремля.

"Наступні два роки, а особливо зима і до кінця наступного року, як мені здається, будуть найбільш небезпечними. Тому що в цей час будуть мобілізовані всі можливі і неможливі ресурси для того, щоб закінчити цю програму – програму розвалу незалежної суверенної України", - прогнозує Ілларіонов.

Він переконує, що Путін хоче встигнути розвалити Україну до 2017 року, поки у США не пройдуть президентські вибори, оскільки вважає, що Барак Обама не зможе завадити його загарбницьким амбіціям.

"Голос Америки"



Переглядів: 3934
Поширень: 0