Про наміри створення партосередків у навчальних закладах, що заборонено чинним законодавством, розповів в інтерв’ю голова Вінницької обласної організації партії «Громадський рух «Народний контроль» Володимир Воловодюк, він же потенційний кандидат на посаду міського голови Вінниці, повідомляє Громадянська Мережа ОПОРА у Вінницькій області.

Запис цієї розмови було опубліковано 8 вересня на відеохостингу «YouTube».

Зокрема, на питання журналістки, яким чином партія планує запрошувати молодь, Володимир Воловодюк відповів:

«У нас є молодіжне крило нашої політичної партії, і ми запрошуємо всіх молодих людей. Сьогодні, з початком нового навчального року, ми будемо створювати свої осередки в вищих навчальних закладах, училищах, і будемо широко запрошувати молодь».

Нагадаємо, що в ст. 6 Закону України «Про політичні партії в Україні» зазначено: «Не допускається створення і діяльність структурних осередків політичних партій в органах виконавчої та судової влади і виконавчих органах місцевого самоврядування, військових формуваннях, а також на державних підприємствах, у навчальних закладах та інших державних установах і організаціях».

Тобто кандидат в мери не знає законів чи ігнорує їх? Якщо зважити на відкриту вуличну агітацію «Народного контролю» ще до початку встановлених законом строків (до прийняття відповідною територіальною виборчою комісією рішення про реєстрацію кандидатів) та фінансування агітації не з виборчого фонду кандидатів чи партій, питання видається швидше риторичним.



Переглядів: 4958
Поширень: 0