Схоже, що депутати Вінницької обласної ради втомилися від спостерігання світлин першої заступниці голови Людмили Щербаківської у Facebook на численних партійних заходах у той час, коли вона начебто виконує свої посадові обов’язки. Гучним скандалом обернулася поїздка керівника на «закриту» нараду «Батьківщини» до Одеси.

Використання службового транспорту й отримання коштів на відрядження зі обласного бюджету для поїздки на зустріч з однопартійцями закидали Людмили Щербаківської колеги по депутатському корпусу давно. Але, мабуть, терпець увірвався нещодавно. Депутат від «Оппоблоку» Юрій Яремчук «нагадав» про начебто робочий візит першої заступниці голови до Одеської облради 25 квітня.

Наступного дня в Facebook місцевий осередок «Батьківщини» відчитався про зустріч в Одесі пані Щербаківської з партійним керівництвом. На світлинах видно,що вона саме під час начебто службового відрядження проводить час з лідеркою партії Ю. Тимошенко та нардепом І. Кириленком. І не сама, а з головою постійної комісії з питань бюджету, фінансів та обласних програм та депутатом від «Батьківщини» Геннадієм Мазуром, який теж є службовцем.

Людмилу Щербаківську звинувачують у зловживанні посадою та використанні бюджетних коштів на партійні заходи

Депутат Ю. Яремчук наголошує, що відрядження Щербаківської  не планувалося заздалегідь, але начебто в неї раптово виникла потреба в перейнятті досвіду. Він зазначає, що відрядження до партійних лідерів немає сплачуватися з коштів обласного бюджету та бути завуальоване під поїздку до іншої облради.



Переглядів: 3814
Поширень: 0