Юлія Тимошенко взяла участь у зустрічі з представниками опозиційних партій і рухів Вінницької області з питань координації опозиційної діяльності, у ході якої було ухвалено одностайне рішення про створення осередку Комітету захисту України Вінничини.

Сьогодні у Вінниці побувала Юлія Тимошенко

Метою створення осередку КЗУ є захист національних інтересів України спільними зусиллями політичних партій та громадських організацій на засадах рівності.

Станом на сьогодні до обласного осередку Комітету увійшли 27 організацій, серед яких політичні партії і громадські організації, зокрема, ВО "Батьківщина".

На зустрічі було обрано тимчасового координатора осередку КЗУ та ухвалено рішення про збори 12 травня, на яких визначатиметься організаційна структура та алгоритм діяльності опозиційних сил.

Сьогодні у Вінниці побувала Юлія Тимошенко

Юлія Тимошенко: відступників буде назавжди викреслено з команди БЮТ

"Наступного разу, коли буде формуватися фракція, вона буде формуватися з тих людей, які сьогодні будуть боротися, які сьогодні, можливо вони не є членами фракції, але вони стануть членами команди для того, щоб тримати удар", - заявила Юлія Тимошенко на прес-конференції у Вінниці.

Зокрема, Юлія Тимошенко повідомила, що одним із завдань її приїзду до Вінницької області є зібрання всіх депутатів БЮТ в місцевих радах, "щоб поставити перед ними чітке завдання проголосувати всі необхідні резолюції які засуджують дії Януковича, які вимагають його термінового усунення".

Лідер опозиції наголосила, що у разі відмови голосувати за такі рішення такі депутати від БЮТ будуть "виключені з фракції, з партії, вони будуть назавжди викреслені з команди".

Юлія Тимошенко: я хочу розбудити Україну

"Я хочу цими поїздками, як сьогодні в Вінниці, хочу просто будити Україну, щоб вона не спала, щоб вона відчувала цю небезпеку, щоб на фоні загального політичного розчарування, песимізму, політичної зневіри, апатії, на фоні всіх цих подій, щоб ми просто не втратили рідну державу", - заявила Юлія Тимошенко.

ФОТОРЕПОРТАЖ


Переглядів: 5138
Поширень: 0