Про це віце-прем\'єр-міністр України Сергій Тігіпко заявив сьогодні під час зустрічі з членами Американсько-української ділової ради за участі представників найбільших американських компаній, що працюють в Україні.

«Влада добре розуміє, що тільки відновлення інвестування може прискорити подолання кризи в економіці. Тому надання інвесторам необхідної адміністративно-консультаційної підтримки є обов\'язком чиновників усіх рівнів», – зазначив віце-прем\'єр-міністр.

Сергій Тігіпко назвав неприпустимою ситуацію, коли при затвердженні бізнес-планів щодо інвестування в Україну проблеми повернення ПДВ перешкоджають намірам інвесторів. «Уряд чітко заявив, що наступним кроком після усунення заборгованості держави з ПДВ за допомогою облігацій стане автоматичне відшкодування податку добросовісним платникам», – зазначив політик.

За словами Сергія Тігіпка, уряд буде оперативно реагувати на кожен випадок порушення прав інвесторів. «Але набагато важливішим є формування нового законодавчого поля, яке створить прозорі й зрозумілі інвесторам умови ведення бізнесу в нашій країні», – підкреслив голова партії «Сильна Україна».


Переглядів: 2562
Поширень: 0