За його словами, у разі підписання президентом закону про проведення місцевих виборів і запровадження обмеження для партій, чиї місцеві осередки не були зареєстровані за рік до виборів, «Сильна Україна» не буде відчувати суттєвих проблем з висуванням кандидатів.

"Понад 350 представництв у нас були зареєстровані більш ніж за рік. Тому тут ми маємо відповідне право. Якщо буде підписаний закон, ми будемо домовлятися з тими партіями, які там були зареєстровані, але не можуть розраховувати на серйозні результати", – розповів він.

"Можливо, будемо укладати з ними угоди. Можливо, будемо їхніх людей запрошувати до себе в партію або в наш блок у місцевій владі і таким чином будемо просувати своїх людей. Завжди будемо писати: ці люди йдуть за підтримки" Сильної України", – заявив лідер партії.

Також голова "Сильної України" відзначив, що коли партія буде бачити, що її утискали, то "просто не буде входити з тими партіями, які будуть цим займатися, в більшість". "І без нас, я можу сказати, буде досить важко створювати таку більшість", - підкреслив він.

Тігіпко також додав, що штаби партії вже розгорнуті і зараз відбувається активний набір людей в «Сильну Україну». "За останні місяці понад 15 тисяч людей дали заявку і вступили до партії. Сьогодні в " Сильній Україні" вже близько 52 тисяч членів. При індивідуальному розгляді кожного", – підкреслив політик.


Переглядів: 2542
Поширень: 0