На площі перед Літнім театром задовго до початку почала збиратися молодь. Підходили батьки з дітьми.

— Ми спеціально прийшли, — говорить 27-річна Уляна Райчиба. — Чоловік почув рекламу по радіо. Хочемо послухати ”ТіК”, дуже подобається ця група.

Подружжя прийшло із 3-річною донькою Софією та сином Станіславом, 1,5 року.

Першим на сцену виходить гурт ”Ясон”. Його зустрічають оплесками та вигуками. Після нього виступають ”Мартові”. Колектив грає музику з елементами романсу, класики, фолку, року. Глядачі кричать їм ”Молодці”.

Під автентичну музику гурту ”Очеретяний Кіт” молодь біля огорожі під сценою танцює, стрибає та кричить. Виконавці жартують із публікою. Перед деякими номерами розповідають про пісні.

Гурт ”ТіК” публіка зустрічає криками, свистом та аплодисментами. Танцюють майже всі. Пісню ”Олені” співають із лідером групи Віктором Бронюком. ”ТіК” виконує 10 пісень. Кілька з нового альбому ”тиХИЙ”. Його презентували в Києві 25 вересня.

— Після того як ми весною проїхали з концертами 27 міст України, такої проблеми як Схід—Захід не існує, — каже Віктор Бронюк. — Люди кругом однакові. Усім набридла пластмасова музика, ”фабрики”, ”шанси”.

Лідер гурту розповідає про напружений графік роботи.

— Щойно приїхав із Запоріжжя, був за кермом, трохи втомлений, — каже Віктор Бронюк. — Не зміг відмовитися виступити в рідному місті. Своя аудиторія найоб’єктивніша. Це та публіка, з якою ти не позаграєш, яку не обманиш — вона все відчуває. Бо знає мене.


Переглядів: 4135
Поширень: 0