У Вінниці крихітний песик врятував від смерті цілу родину. Будинок, де жили мати з дочкою, загорівся, коли вони спали, повідомляє ТСН. Люди ледь не отруїлися чадним газом. Але тварина вчасно їх розбудила.

Тим, що зараз живі, мати з дочкою зобов\'язані маленькій Бусинці. Ця собака врятувала господарів, зате постраждала сама. У собачки температура, переляк і немає апетиту.

Будинок загорівся о третій ночі. У розподільній коробці сталося замикання. З проводів вогонь перекинувся на одяг, взуття, потім почав плавитися пластик.

Вогонь стрімко охопив коридор, кухню і вітальню. Вся хата була сильно задимлена, кажуть постраждалі. Бусинка, яка спала в кімнаті матері, відчула біду і почала будити господиню.

"Вона дуже сильно гавкала, гарчала. Вона так мене по обличчю, по грудях шкребла, зубами хапала мене за одяг, за сорочку, щоб я прокинулася", - розповідає власниця квартири Людмила Вдовиченко.

Людмила каже, що встигла надихатися чадним газом, тому не відразу зрозуміла, що відбувається. Коли прокинулася, кинулася будити доньку. Двері будинку вже зайнялися, тому вибиратися з вогняної пастки жінкам довелося через вікно.

Вже на вулиці жінки викликали пожежників. Раптом зрозуміли, що їх рятівниця залишилася в охопленому вогнем будинку.

"Я намагалася посвітити, але дим був настільки чорний, що нічого не було видно. Коли я намацала, десь тут вона була, то вона вже була в лежачому положенні, вона не могла ні піднятися, ні гавкати, нічого", - згадує дочка господині.

Нещасну Бусинку жінкам вдалося витягнути. Зараз обіцяють поставити її на ноги.

Від пожежі не постраждала тільки спальня. Рятувальники підрахували, що вогонь завдав збитків дому більше, ніж на сто тисяч гривень. Зараз мати з Бусинкою живуть в літній кухні. А дочка тимчасово - у подруги. Як будуть відновлювати житло, люди поки не уявляють.

"Якщо хтось зможе чимось допомогти, бо залишилися і роздягнені, і роззуті, і бачите, що двері, і все згоріло, все", - просить фінансової підтримки Людмила.



Переглядів: 3826
Поширень: 0