"Мої враження найкращі, адже я потрапила до ТОП-10, мене помітили серед стількох учасниць. Звичайно, всі дівчатка, які не потрапили до фіналу, дуже засмутилися, але стримували емоції до останнього. Правда, "Міс Пуерто-Ріко" розплакалася, коли вийшла зі сцени. Більше за інших мені було шкода "Міс Франція" , так як ми з нею дуже потоваришували", - зауважила Стороженко.

Ольга Стороженко

З переможницею конкурсу Габріелою Іслер українка також встигла трохи поспілкуватися.

"Переможниця - дуже красива дівчинка. Вона стримана, вихована, все правильно робила, ніколи не говорила, що втомилася, хоча у нас був дуже напружений графік. Всім було нелегко. Спали на добу по 2-3 години. Нас відпускали о 12 ночі, а збирали до 6-7 ранку. Вставати доводилося дуже рано, щоб встигнути підготуватися, зробити зачіску, нафарбуватися. Деякі дівчата взагалі не спали", - розповіла міска.

За словами Ольги, саме на афтепаті після фіналу вона відчула, скільки в неї шанувальників.

Ольга Стороженко

"Напевно, годину не могла туди дійти, бо роздавала автографи, фотографувалася... Люди, яких зібралося більше сотні, не відпускали мене. Це було так дивно, що люди з різних країн приїхали вболівати саме за Україну", - поділилася Ольга.

Стороженко також зазначила, що з нею познайомився лідер гурту "Aerosmith" та член журі конкурсу Стівен Тайлер.

Ольга Стороженко та лідер гурту "Aerosmith" та член журі конкурсу Стівен Тайлер

"На вечірці закриття я познайомилася зі Стівеном Тайлером. Він сам шукав мене - дуже хотів познайомитися, тому що у нього дідусь по маминій лінії - українець. Він мені сказав: "Коли вперше побачив тебе на сцені, відразу зрозумів, що ти з України, тому що ти найкрасивіша". Ми з ним сфотографувалися на його фотоапарат", - похвалился Оля.

Ольга з Дональдом Трампом і Олександрою Ніколаєнко

"Також я поспілкувалася з Філіпом Кіркоровим, Дональдом Трампом, який похвалив мене за хорошу роботу і сказав, що я йому дуже сподобалася на сцені", - додала дівчина.

Тепер Стороженко планує роздати інтерв’ю в Києві, взяти участь у телешоу та будувати свою кар’єру на телебаченні.



Переглядів: 11835
Поширень: 0