На сайті з’явилася анкета Гройсмана. Під темою форуму ”Додавайте скарги, побажання щодо моєї роботи” понад сотня записів. Вінничани скаржаться на погані дороги, просять допомогти отримати квартиру. Дякують за активну роботу в благоустрої Вінниці. На жоден запис немає відповіді.

У розділі ”Друзі” — 112 осіб. Серед них 33-річний Володимир Гройсман із німецького міста Дюссельдорф. Жодного з відомих політиків чи вінницьких чиновників там немає.

— Це клон! Спочатку сам повівся, та почитав підписи під фотками. Такий брєд, граматики — ноль, — зауважує 25-річний вінничанин Олексій Зозуля.

Викладено 10 фотографій. Більшість портретні, деякі — із сайту вінницької міськради. На одній Гройсман із губернатором Вінниччини Олександром Домбровським перерізають стрічку. Підпис під фото: ”Це ми Сашці ремонт новий зробили”. Є знімок мера Києва Леоніда Черновецького, який витирає піт з обличчя. ”Це Льончику розповів, які у Вінниці бабусі ” — підписано.

— До цієї анкети я не маю ніякого відношення, — запевняє мер Володимир Гройсман. — Ніколи на сайті не реєструвався та не збираюся цього робити. А людині, яка її створила, скажу, що видавати себе за іншого непристойно. Можливо, зв’яжуся з модераторами, щоб анкету анулювали. Вінничан же запрошую на сайт: www.myvin.com.ua. Там мені можна поставити запитання.


Переглядів: 3236
Поширень: 0