А серед останніх звісток про підготовку до фіналу "Міс Україна 2008" - поїздка дівчат на екскурсію в Ялту, примірка суконь та конкурс талантів.


Але спершу формальності. Тож, як повідомляють організатори конкурсу, від Запоріжжя у конкурсі бере участь Приходько Анастасія, від Києва - Островська Оксана і Журавська Ірина, від Черкас - Калініченко Ольга.

Від Ужгорода на сцену палацу "Україна" вийде Чорна Ярослава, від Хмельницького - Побережна Іванна, від Сум - Лавриненко Ольга, від Херсона - Мурашевська Каріна, від Дніпропетровська - Сухенко Надія і Квітко Марія, від Одеси - Коломійченко Єлизавета.

Від Маріуполя дефілюватиме Нефьодова Аліса, від Харкова - Соболєва Ірина, Ніколаєв втілить Мосієнко Марина, Рівне - Тарасюк Анна, Полтаву - Кірасірова Марина.

Львів представить Стародуб Юлія, Вінницю - Поліщук Лілія, Борислав - Неустуєва Тетяна, Кіровоград - Чудинович Анна, Буковель - Єфремова Ксенія, Луцьк - Оніщук Ольга, Івано-Франківськ - Мельник Ірина, Севастополь - Реброва Марія, Житомир - Напіральська Світлана і Луганськ - Лапенко Анна.


Переглядів: 6380
Поширень: 0