— Ми думали, що треба буде співати на льоду чи якусь програму показувати, — говорить руденька Слава, — а нам запропонували просто відпочити.

Щомісяця ”Айс Авеню” запрошуватиме зірок естради. Але не для виступів. Вони кататимуться з рештою відвідувачів. Можна взяти автограф, сфотографуватися.

— Це абсолютно новий формат відпочинку у Вінниці, — говорить 32-річний Сергій Горобець, директор льодового комплексу ”Айс Авеню”. — Перший раз на ”НеАнгелів” прийшло небагато. Люди не звикли до такого спілкування із зірками. Скоро вони відчують це задоволення від неформальної обстановки.


На вході Сергій Горобець зустрів Віку і Славу з двома коробками. Там лежали ковзани.

— Ми у захваті, — каже чорнява Віка. — На вході нам подарували коньки. Вони такі зручні. Минулого місяця ми знімалися в оздоровчій передачі з Миколою Томенком, теж треба було стояти на коньках. То чуть ноги не повикручували. А тут гострі коньки, на катку зовсім нехолодно, я не люблю, коли мерзну. Я їздила не одна, допомагали інструктори. Була би одна, журналісти мали би що знімати.

”Айс Авеню” розташований на вул. Порика, 27а. Телефон: 57 33 55. Плата залежить від дня і часу доби: 25–65 коп. за 1 хв. Прокат ковзанів — 5 грн за 1 год. ”Айс Авеню” працює з 08.00 до опівночі.


Переглядів: 3478
Поширень: 0