У четвер, 12 травня, об 11 год. Асамблея організацій малого та середнього бізнесу України та Конфедерація вільних профспілок України скликають у регіональних центрах народні віче, повідомили організатори.

Основні вимоги – відставка уряду Азарова у повному складі, негайна відміни усіх антиконституційних законодавчих актів, а також відновлення дії ст. 5 Конституції України щодо здійснення управління державою безпосередньо народом України.

Одночасно на майдани вийдуть у Чернігові, Сєверодонецьку, Запоріжжі, Вінниці, Львові. Планується відео-міст між Львовом, Запоріжжям та Сєверодонецьком. Фактично ці три міста проведуть єдине віче. У цей ж день на майдан вийде Харків. Наступного дня – Хмельницький.

Регіональні віче плануються як підтримка будь-яким законним заходам громадського впливу з метою спонукання представників органів влади діяти виключно в рамках Конституції та чинного законодавства та перегляду законів, прийнятих з порушенням Конституції та Законів України. Започатковується створення регіональних структур громадського контролю.

Організатори: Асамблея малого та середнього бізнесу України, Конфедерація вільних профспілок України.

 


Переглядів: 2897
Поширень: 0