Середня ціна на капітальні гаражі в Києві коливається від $ 8 до $ 15 тис в залежності від району міста. За металевий бокс в столиці Україні доведеться заплатити мінімум $ 4 тис. Такі дані статистичного дослідження сайту AUTO.ria.ua

У регіонах України ціни трохи нижче. Так, найдешевші гаражі, за даними AUTO.ria.ua, можуть придбати собі жителі Тернополя та Вінниці. Середня ціна гаража тут становить близько $ 3,5 тис. У великих містах (Донецьк, Одеса, Дніпропетровськ, Львів та ін) середня їх вартість коливається від $ 5 до $ 7 ти.

Таким чином, Київ залишається найдорожчим містом для покупки "житла" для свого автомобіля. Проте, в порівнянні з докризовим періодом, ціни зараз значно нижче. Приміром, на початку 2008 року стандартний гараж (19-26 кв.м) дешевше, ніж за $ 10 тис. на продаж не виставлявся. У районах, наближених до центру, ціна пропозицій коливалася від $ 20 тис. до $ 45-55 тис. (в залежності від капітальності, стану, наявності документів).

Купівля місця на паркінгах - також недешеве задоволення. Так, у віддалених від центру районах (Лісовий, Троєщина, Дарниця) зараз можна знайти варіанти вартістю від $ 7 до $ 20 тис, а в центрі (Печерськ, Шевченківський) і того більше - $ 40 - $ 70 тис.


Переглядів: 4283
Поширень: 0