Група, яка співає серцем, у рамках нового вражаючого всеукраїнського туру SLAVAVICTORIA!

Не пропустіть найемоційнішу подію осені — концерт групи «НЕАНГЕЛИ» у Вінниці!!!

14 листопада о 19.00 у Будинку офіцерів – лише для вас всі найкращі пісні у живому виконанні, незабутня атмосфера і запальні танці у компанії незрівнянних Слави і Вікторії!

Суперхіти «Сережа», «Точки», «Тылетилетили», «Роман», «Сердце», «Твоя», «По клеточкам», «Higher», «Твоя», «Отпуски», «Скучаю» та всі-всі інші заспіваємо разом!

Торік група «НЕАНГЕЛИ»відсвяткувала 10 років свого творчого шляху. За цей час Слава і Вікторія знайшли найкоштовніше, що тільки може одержати артист – масову і беззастережну народну любов.

Їхні пісні крутять на радіо, наспівують по дорозі на роботу, у моменти суму і щасливого дозвілля.

«НЕАНГЕЛИ» давно стали частиною культурного життя країни і частиною особистої історії кожного з нас!

Новий тур «НЕАНГЕЛІВ» SLAVAVICTORIA — це синергія двох голосів, які звучать із серця,а потім - ще довго живуть у душі глядача!

- Ми скучили за аншлагами! - зізнаються Слава і Вікторія.

А ми із впевненістю відповідаємо взаємністю — вінницька публіка теж неймовірно скучила за своїми улюбленицями!!!

КВИТКИ НА НОВИЙ КОНЦЕРТ ГРУПИ «НЕАНГЕЛИ» У ВІННИЦІ ВЖЕ У ПРОДАЖУ!

*Купуйте квитки в один клік на нашому сайті bilet.vn.ua.

*Запитуйте у касах Будинку офіцерів, Вінницького театру імені Садовського, ТСК «Магігранд» (2 поверх) і ТЦ «Петроцентр».

*Замовляйте безкоштовну доставку квитків у будь-яку точку Вінниці за телефонами: (0432)57-55-55, (093)101-00-63 і (098)101-00-63.

Група «НЕАНГЕЛИ» давно здобула звання поп-лідера українського шоу-бізнесу.

Більше 10 тисяч глядачів на концерті у Палаці спорту, мільйони переглядів на Youtube, тисячі концертів у різних країнах світу і перші місця хіт-парадів якнайкраще свідчать про всенародну любов і популярність «НЕАНГЕЛІВ».

Унікальні голоси красунь-солісток, гарні пісні, кожна з яких стає стовідсотковим хітом, і неймовірна щирість та віддача на концертах виявилися потужною силою, яка привела дует до успіху.

Проте Слава і Вікторія ніколи не зупиняються на досягнутому і продовжують дивувати й радувати прихильників новими піснями, відеороботами й концертами, які завжди збирають аншлаги.

Новий великий концертний тур «НЕАНГЕЛІВ» SLAVAVICTORIA стартує у жовтні і пройде у 25 містах України.

- Для нас вже стало звичною і навіть радісною справою змінювати міста один за другим. Адже кожний новий глядач передає свою унікальну емоцію, яка заряджає натхненням на цілий рік вперед. Заряд від нашого минулого туру «Серце» був колосальним, але ми вже готові відправитися за новою порцією! — зізнаються «НЕАНГЕЛИ».

Яскравим акордом великої і барвистої концертної подорожі «НЕАНГЕЛІВ» по країні стане концерт у Вінниці!

14 листопада о 19.00 у Будинку офіцерів два унікальні потужні голоси зіллються воєдино, щоб подарувати пісню, що йде прямо від серця!

Не пропустіть!

Вінницьких глядачів чекає чимало сюрпризів і незабутніх емоцій!

Пригощає ресторан Marmaris

Організатор концерту - компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ».