Група «Фрістайл» – усе найкраще в одному концерті!

У цьому році виконавці найпопулярнішої пісні 90-х «Ах, какая женщина», група «Фрістайл», відзначають 30-річчя. З такої нагоди артисти запрошують на свій великий ювілейний концерт 9 листопада у Палаці «Україна». Привітати групу приїдуть численні зоряні гості, імена яких поки тримаються у суворій таємниці. Так що не пропустіть, адже побачити стільки відомих артистів в одному шоу – справжня удача!

Це буде концерт, на який ви чекали! Музиканти підготували до свого ювілею спеціальну програму і впевнені, що вона нікого не залишить байдужим. Звичайно, вечір не обійдеться без золотих хітів групи, які знає кожен: «Ах, какая женщина», «Метелица», «Больно мне, больно», «Кораблик любви», «Белая вьюга», «Прощай навеки» та багатьох інших. Усі вони прозвучать у сучасному прочитанні! Звичайно, публіку чекають і зовсім нові творіння.

Продюсер і композитор групи «Фрістайл» Анатолій Розанов згадував, що у 90-ті музиканти давали до 60 концертів на місяць: «Кожен день ми працювали по 2 концерти, а у вихідні – по 3-4. Ніхто з артистів до цього і подумати не міг, що зможе збирати такі великі аудиторії. Ми могли приїхати в одне місто і виступати в ньому по 2-3 тижні: у Палац Спорту або на стадіон приходили щодня як на роботу».

Найдивовижніше, що у якості гонорарів із артистами в ті роки часто розраховувалися... холодильниками. «Коли грянула інфляція, гроші стали нічого не варті, тому ми співали за холодильники, видики, машини... Ставка за концерт п'ять відиків або холодильників вважалася нормальною», – розповідає продюсер.

Через 30 років з моменту утворення колективу учасники «Фрістайл» не втратили колишньої популярності. Ніна Кірсо, Сергій Кузнєцов, Сергій Ганжа на чолі з композитором і продюсером Анатолієм Розановим продовжують дивувати і радувати новими піснями, кліпами і концертами. Географія гастролей колективу як і раніше охоплює багато країн, серед яких Німеччина, Ізраїль, Англія, США, Естонія, Латвія, Литва, Казахстан, Україна і Білорусь. Саме в Україні, а точніше у Полтаві, на власній студії і зараз народжується весь репертуар групи.

Подаруйте собі вечір гарної музики! Насолодіться піснями, під які ми виросли, ростуть наші діти й онуки, піснями, які ми так любимо слухати і співати у найкращі моменти свого життя!

Чекаємо на вас 9 листопада у Палаці «Україна» на великому концерті улюбленої групи! Відзначимо ювілей разом!