«Світом править секс» - фрейдівська максима не втрачає актуальності і в епоху айфонів. 8 фільмів нової програми - це секс без перерви і в самих різних варіаціях: анекдоти, комедії положень, романтична анімація, абсурдистская мультиплікація і психологічна драма. Сучасне європейське кіно сміливо працює з делікатною темою і не скупиться на жарти - бо сміх править світом нарівні з сексом. 


Займіться коханням!

Країна: Франція
Режисер: Томер Сіслей
Тривалість: 10 хв.
Рік: 2013

«Камера, мотор!» - Командує режисер і починаються зйомки еротичної сцени. Її учасники ледве знайомі, але постановник вимагає повної віддачі: сексу «жорсткого, але з любов'ю». Виходить не секс, а катастрофа - актори як дерев'яні, рухи незграбні. Чи допоможе щось екранним коханцям стати природними і «зробити любов» на відмінно? 


Пілоти на шляху додому

Країна: Естонія, Канада,
Режисер: Прійт Пярн, Ольга Пярн
Тривалість: 16 хв.
Рік: 2014

Троє пілотів повертаються додому. Їх нелегкий шлях пролягає через розпечені пустелі, під виття койотів, крізь міражі - фонтани з радянських ЦПКіВ і гарячі жіночі тіла, через високі гори і чужі міста, що ваблять кварталами червоних ліхтарів. Але в багажі пілотів - особливий «недоторканний запас», який допоможе скинути втому і зняти напругу ... 


Ланцюги кохання

Країна: Німеччина
Режисер: Мартін ПЛУР
Тривалість: 6 хв.
Рік: 2013

Не всі побачення закінчуються вдало: Анна вирішила зробити своєму бойфренду приємний еротичний сюрприз - і опинилась в спальні коханого зовсім в невідповідний час. Чи варто жити після такого несподіваного фіаско? 


Фантазм

Країна: Франція
Режисер: Жан-Себастьєн Бернар
Тривалість: 6 хв.
Рік: 2015

Басейн, дівчинка, хлопчик і вологі підліткові фантазії ... Інтимний фільм про пробудження бурхливих і цілком собі дорослих почуттів запозичує незвичайну назву у книги психолога XIX століття Едмунда Гарні - тому що немає нічого більш містичного і вічного, ніж перші сексуальні мрії. 


Тато в мамі

Країна: Франція
Режисер: Фабріс Шлюб
Тривалість: 6 хв.
Рік: 2013

Дві пустунки-сестрички під дверима батьківської спальні. Щось незрозуміле відбувається по той бік замкової щілини. «Тато з мамою садять насіння!» - «Чому тоді тато шльопає маму?» - «Напевно, за те, що вчора вона вередувала!»
Дуже французька кінокомедія про те, якими питаннями задається малеча. 


Інтерв'ю

Країна: Франція
Режисер: Жюльен Патрі
Тривалість: 10 хв.
Рік: 2016

Нова робота в новому офісі обіцяє героєві несподівані бонуси: тут так багато спокусливих колег протилежної статі, нехай дехто й ховає волосся під безглуздою хусткою. Ось і перше ділове інтерв'ю про шляхи розвитку бізнесу. Але в бесіду несподівано вступають анатомічні органи, як правило, мовчазні в громадських місцях ... 


Ми

Країна: Данія
Режисер: Сесили МакНейрі
Тривалість: 16 хв.
Рік: 2015

Ніч, заміський особняк, таємна вечірка - не проста, а свінгерська: чоловіки в чорних краватках, напіводягнені жінки, ніяких заборон, ніяких правил. Або негласні правила в цих постшлюбних іграх пересичених пар все таки існують і їх порушення загрожує руйнуванням навіть давнього, перевіреного часом союзу? 


Буря в спальні

Країна: Франція
Режисер: Лоранс Аркадіас, Жюльєтт Маршан,
Тривалість: 11 хв.
Рік: 2011

Щоб воскресити своє сексуальне життя, Харольду і Сюзан потрібні рішучі заходи - ні відверті фільми, ні взуттєві фетиші вже не діють, ліжко молодої пари холодне, як лід. Глянцевий журнал підказує: вирушайте в подорож, на землі є такі збуджуючі місця! А тим часом в квартиру невдалих коханців приходить пишна латиноамериканська домробітниця ... 


Хочеш облизати мої пальчики?

Країна: Іспанія
Режисер: Еріка Ласт
Тривалість: 5 хв.
Рік: 2014

Він, вона, читальний зал, напружена тиша ніби підштовхує до буйним сексуальним фантазіям. Але іноді мрії від їх виконання відокремлює всього лише мить ...