Запрошуємо представників засобів масової інформації на «Відкритий Чемпіонат міста Вінниці із Зендокай Карате-До 2018 серед початківців».

Зендокай Карате-До - сучасне, ефективне та реалістичне бойове мистецтво, засноване на новітній техніці ММА та традиційних принципах БУДО. Стиль було засновано в 1999 році японським майстром бойових мистецтв Озавою Такаші (володар 8-го Дана) для відродження духу справжнього японського карате. На сьогоднішній день більше 20 країн розвивають даний стиль карате, який у Японії ще називають REАL FIGHT (реальний поєдинок) KARATE або ММА KARATE. До цих країн з 2015 року долучилась і Україна. Офіційним представником Міжнародної Федерації Зендокай Карате-До в Україні та Президентом Федерації Зендокай Карате-До України є Юкальчук Ігор Анатолійович (володар 4 Дана). Керівником Вінницької міської Федерації є Дробязко Роман Олександрович. За 2 роки кількість прихильників цього виду спорту невпинно збільшується і лише по Вінниччині це понад 1200 чол. різного віку.

Метою чемпіонату є не лише популяризація Зендокай Карате-До, як масового виду спорту, а й пропаганда здорового способу життя та залучення якомога більшої кількості населення різного віку до активного та корисного відпочинку.

У змаганнях беруть участь спортсмени-початківці Зендокай Карате-До з Вінницької області, які займаються нашим видом спорту не так давно (в середньому близько року). До участі у змаганнях також запрошені спортсмени-початківці із Одеської та Київської областей.
Загальна кількість учасників 180 чол. віком з 6-ти років.

Дата та час проведення змагань: 27 січня 2018 року (субота), офіційне зважування спортсменів 9:00 – 9:50 год.

Офіційне відкриття Чемпіонату о 10:00 год.

Місце проведення змагань: м. Вінниця, вул. Київська, 16, Спортивний комплекс «Ратібор-В».