Дмитро пройшов шлях від створення маленького ресторану з командою з 15 чоловік до цілої ресторанної імперії. Його заклади стали «улюбленим місцем» для тисяч людей не тільки в Україні, а і в Польщі.
«Шпаргалки ресторатора» дадуть працюючі технології, які діють сьогодні в ресторанному бізнесі. Тут ви отримаєте досвід і поради ресторатора, який задає стандарти української HoReCa і побачите зсередини всю ділову «кухню» «Сім'ї ресторанів Діми Борисова».. Інтенсив складається з 10 блоків: від концепту до роботи над помилками та розбору реальних кейсів.
Відправні точки інтенсиву:
- ресторанний бізнес: ідея, концепт, тренди
- інвестування бізнесу
- розробка бізнес-плану ресторану
- командоутворення та персонал
- податки та законодавча система
- робота з постачальниками
- початок діяльності, пробний запуск
- маркетинг, реклама, просування ресторану
Дізнайтеся про діючі інструменти ресторанного бізнесу і беріться до справи!