Книгарня «Є» та видавництво «Наш формат» запрошують на презентацію українського перекладу книжки Річарда Фейнмана «Та ви жартуєте, містере Фейнман! Пригоди допитливого дивака», яка відбудеться 26 квітня за участю перекладача Миколи Климчука. Початок – о 18.00.

Фізика була сенсом життя видатного науковця й педагога, а кожна його лекція перетворювалася на захопливу гру. Утім особистість Фейнмана така неординарна й багатогранна, що заслуговує не меншої уваги, ніж його наукові досягнення. Фізик-теоретик, художник-портретист, віртуозний барабанщик і жартівник, який полюбляв розігрувати друзів та колег і часто сам потравляв у кумедні ситуації... Ніхто краще за нього не розповість про неймовірно-божевільні пригоди, на які науковця штовхала невгамовна цікавість.

Автобіографія Річарда Фейнмана – це вибухова суміш високого інтелекту, мудрості, безмежної допитливості та разючої сміливості.

Річард Фейнман – американський фізик, лауреат Нобелівської премії 1965 року за фундаментальні роботи з квантової електродинаміки. У 1943-1945 роках брав участь у Мангеттенському проекті зі створення атомної бомби. Співавтор популярного підручника – тритомника «Фейнманівські лекції з фізики», автор низки науково-популярних книжок.