PlasTalks: Навички майбутнього - це зустрічі із яскравими особистостями, фахівцями своєї справи, які готові до діалогу і пошуку спільних відповідей. Разом із вами будемо дізнаватися про те, "як не стати непотрібною людиною в майбутньому". Нас чекає виступ спікера, інтерактив та нетворкінг 😉

Тема: “Майбутнє української документалістики"

  • Яким є зараз сучасне українське документальне кіно і його перспективи розвитку далі?
  • Чи можливо зробити українську документалістику популярною, комерційно успішною, і затребуваною телебаченням?
  • Як і для чого знімати фільми майже без бюджету і виключно своїми силами?
  • Якого контенту зараз найбільше потребує українське кіно?

Спікер:

Ivan Yasnij - видатний український кінорежисер - документаліст, спів автор фільмів MYTH / МІФ, Добровольці Божої Чоти - The Ukrainians, та Війна за свій рахунок. З початком Революції Гіності активно почав знімати усі події на камеру, а згодом збирати весь матеріал у власні фільми. В 2014-му з першої спільної роботи над фільмом “Війна за свій рахунок” зародився його режисерський тандем з Леонідом Кантером, разом з яким, вони знімали у всіх найгарячіших точках подій на сході, обїздили десятки країн світу з прем”єрними показами і довели, що українська документалістика є!

Умови участі:

Знання та натхнення - за 60 грн при онлайн-оплаті до 19 червня (реквізити ви отримаєте на e-mail після реєстрації), 80 грн - 20, 21 червня та у день події, за умови оплати при вході (ми не заробляємо за допомогою події, усі кошти йдуть на організацію та покращення майбутніх подій PlasTalks та на розвиток організації).

Реєстрація (обов'язково):

Маєте питання - телефонуйте

  • 0982392266 (Іван Пелих, координатор проекту)
  • 0509603531 (Matviy Berezovskiy, координатор проекту)