Друзі, готові до неймовірних знайомств, нових знань і натхнення для спільного творення освіти? Ми відкриваємо реєстрацію на четвертий сімейний кемп «Освітній експеримент»!

Цього року він відбудеться 24-30 червня на території комплексу «Маяк» у сосновому лісі під Вінницею, поруч з озером і річкою Південний Буг. А допомагають нам з організацією наші партнери і друзі сімейна школа АІСТ (http://aist.vn.ua/)

Ми знову збираємось разом, щоб поділитись досвідом навчання дітей. І, як і в попередні рази, кемп будується на співтворчості.

Максимальна кількість учасників, яку розмістить кемп, – 350. Зростаємо щороку 😊

Долучайтесь!

Реєструйтесь.

А тут всі деталі про побутові умови.

ДОРОСЛА ПРОГРАМА

Ми продовжуємо традицію співтворчості у форматі відкритого простору. Половина програми складається із внеску учасників. Кожен з вас може провести лекцію, майстер-клас, презентацію власної школи або руханку. Ви самі обираєте, коли, на якій локації і про що спілкуватись з іншими учасниками.

Також ми плануємо організувати простори для обміну думками. Діліться ідеями та обговорюйте інструменти, які допомагають навчати дітей.

Ключові теми програми:

  • Людиноцентричність (розвиток емоційного інтелекту, психологія, індивідуалізація, свобода від безперервного виховання)
  • Освітнє різноманіття (альтернативні школи, хоумскулінг, анскулінг, і т.д)
  • Практичність освіти (розвиток навичок, проектний підхід) тілесність (зв"язок між тілом та психологією, сексуальна освіта)
  • Суб'єктність (зміна ролі вчителя, відповідальність батьків, профілактика вигорання)
  • Суспільна роль освіти (залучення дітей до суспільного життя, аналіз запиту на освіту)
  • Відкриття кордонів (географічних, вікових, інституційних, культурних)
  • Вплив технологій на людину (зсув сприйняття інформації, ненасильницьке спілкування)

ДИТЯЧА ПРОГРАМА

Дитяча програма – це теж про співтворчість

Ми закликаємо вас стати співавторами дозвілля дітей. Якщо ви маєте час і натхнення провести майстер-клас , не вагайтесь – дайте нам про це знати!

Однак дитяча програма ОЕ – це не лише «пропозиція» від дорослих, але й відповідь на запит дітей.
При складанні програми ми керуємось в першу чергу відгуками дітей, що уже були на кемпах у минулі роки, та інтересами дітей-учасників ОЕ 2018.

Для нас важливо, щоб дитина будь-якого віку могла знайти заняття до душі, тому ми працюємо у трьох напрямках:

  • підліткова програма
  • програма для дітей
  • яслі

Обов’язковими складовими дитячої програми є безпека та комфорт.

Ми робимо максимум для того, щоб діти могли самостійно, без допомоги батьків, орієнтуватись у часі та просторі, та обирати коли і до яких активностей приєднуватись.

РЕЄСТРАЦІЯ

Реєстраційний внесок вказаний для одного дорослого або однієї дитини віком від 3 років. Діти до 3 років беруть участь безкоштовно. Якщо у вас більше двох дітей в родині, ви платите лише за двох. Третя дитина та інші – безкоштовно.

Сума реєстраційного внеску:

  • 1000 гривень - до 16 квітня включно.
  • 1300 гривень - з 17 квітня до 31 травня включно.
  • 1500 гривень - в червні, в тому числі при оплаті на місці.

Реєстраційний внесок не включає вартість проживання і харчування.

Щоб стати учасником кемпу, потрібно заповнити реєстраційну форму: http://bit.ly/EdEx18.

Форма для сплати за проживання та харчування: http://o-e.com.ua/.

Заповнюйте її та сплачуйте просто онлайн (банківський процент системи LiqPay - 2,75%) або переводіть оплату на карту Приват-банку (в цьому випадку процент не знімається).

Ми перевіряємо оплати ввечері один раз на добу, підтвердження ви отримаєте на електронну скриньку.

ЛОКАЦІЯ

Цього року ми вирішили спробувати інший регіон і мандруємо з Обирка до мальовничого куточка Вінниччини над Південним Бугом.

Комплекс розташований в сосновому лісі за межами міста. Тут чисте повітря і є можливість жити як в зручних кімнатах на 2-5 людей, так і у власному наметі.

Фото кімнат і території комплексу є за посиланням: http://losk-mayak.com.ua

Ми пам’ятаємо, як хутір припав до душі учасникам минулих років, тому дбаємо про збереження “обирковості” і на новому місці

В їдальні будуть два види меню: звичайне і вегетаріанське. Це проста, але смачна і здорова їжа.

Також на території комплексу є мангали, і можна готувати самостійно. Але приготування їжі потребує часу. І ми радимо обирати їдальню, щоб не відволікатись від подій кемпу.

Тиждень комфортного проживання і якісного триразового харчування коштує 1750 гривень для однієї людини.

Детально про варіанти і розцінки ми напишемо окремо найближчим часом. Додавайтесь до заходу, щоб не пропустити оновлення.

ПРОЇЗД

З Києва зручніше за все дістатись до Вінниці поїздом. Від вокзалу до локації ми організовуємо автобус кожні 1-2 години в залежності від часу вашого приїзду.

Волонтер кемпу буде чекати на вас на вокзалі. Він допоможе дістатись нашого автобуса, викликати таксі або розкаже, як доїхати громадським транспортом. Вартість автобусу від вокзалу до локації становить 50 гривень.

Також ми організуємо зручний автобус з Києва до локації, якщо набереться більше 20 охочих. Обов’язково вказуйте це у формі реєстрації, щоб ми знали про ваші побажання.

Якщо ви плануєте їхати машиною, на території комплексу є місце для паркування. Тож машина буде поруч з вами.