Дикий театр везе у Вінницю виставу-треш ПОПИ, МЄНТИ, БАБЛО, БАБИ. Вперше у Вінниці!

28 вересня о 19:00 київський «Дикий театр» презентує у Вінниці виставу-треш про попів і мєнтів. Вистава тільки для людей зі стійкою психікою.

Дикий театр – один із найпопулярніших київських театрів, показує провокативні, гострі, саркастичні вистави. Організатори, попереджають, що вистава може обурити, травмувати і має вікові обмеження.

Сюжет: Жив-був собі один чоловік. Жив, їв, вдавився і помер. Та чоловік той був не простим, і залишив по собі красуню-дружину, цілу купу грошей і владу, десь, наприклад, у Вінниці... А у вдови були брати: один піп, а другий мєнт, обоє – старої генерації. І позаздрили вони сестрі, і вирішили її статки відібрати...

Саркастична вистава у стилі «треш» від Максима Голенко – це тарантинівський екшн з українським темпераментом, це непередбачуваний сюжет і невиправдана жорстокість, та перш за все це пошук відповіді «Як далеко можна завести людину жага до багатства?».

Саркастична вистава у стилі «треш» від Максима Голенко і Дикого театру – це тарантинівський екшн з українським темпераментом, це непередбачуваний сюжет і невиправдана жорстокість, та перш за все це пошук відповіді «Як далеко можна завести людину жага до багатства?»

Ви будете дивитись і не вірити очам, ви будете слухати, і не вірити вухам, і вам захочеться піти та ви не зможете відірватися від сюжету, і складно буде повірити, що все це можливо в театрі. Та у «Дикому театрі» можливо все!

 Дикий театр везе у Вінницю виставу-треш ПОПИ, МЄНТИ, БАБЛО, БАБИ

Особам до 18 років - перегляд не рекомендований!

У виставі є сцени сексу, насилля, тютюнопаління.

Вистава йде українською мовою, тривалість 2 год 20 хв.

 Дикий театр везе у Вінницю виставу-треш ПОПИ, МЄНТИ, БАБЛО, БАБИ

Над виставою попрацювали:

Автор тексту Віктор Понізов за мотивами п’єси сучасника Шекспіра, майстра «кривавої трагедії» – Джона Вебстера «Герцогиня Амальфі», режисер Максим Голенко, сценічне оформлення - художник, переможець конкурсу «Санденс» (США ) за фільм "Російський дятел" – Федір Александрович, музика – Дмитро Данов, костюми - Данііла Колот, продюсер: Ярослава Кравченко.

Акторський склад:

Олег Примогенов, Андрій Кронглевский, Оксана Борбат, Олексій Жмурко, Євген Ковальчук, Наталка Кобізька, Дмитро Вовчук, Людмила Русланова, Володимир Кравчук, Олексій Доричевський, Юлія Гапчук.

Додаткові питання, акредитація:

[email protected] 097 640 86 71, 050 640 68 90 (Ярослава Кравченко)

Читайте нас: wild-t.com.ua, facebook.com/wildtheatre.ua.