На сьогоднішній день в настільки складну ситуацію для нашої країни, кожен з нас став набагато більше цінувати і поважати країну, в якій ми живемо. Кожен з нас намагається більше її підтримати і цінувати рідну землю. Коли в нашій країні влаштовують грандіозні свята, всі одягають вишиванки іПатріотичні футболки це виглядає досить стильно і вишукано, тим самим підтримуючи нашу країну.

Якщо ви не хочете футболку, ви можете з легкістю замовити майку або футболку з довгим рукавом, вони бувають як жіночі так і чоловічі. Україна це країна з величезними можливостями і потенціалами, які потрібно безперервно розвивати. Україна сповнена неймовірної краси природою, чистими струмками, різноманітністю тваринного світу і прекрасними і доброзичливими і добрими людьми.

Для того, щоб Україна була на гідному рівні, її потрібно любити у всіх її проявах. Буває таке, що за вікном погана погода, дощ і сльота. Але, як кажуть: у природи немає поганої погоди. У кожної людини свої уподобання. Хтось любить холодні і суворі зими, а хтось любить сонечко.

Ми живе в унікальному місці, де чітко виявляються всі пори року: літо, осінь, зима і весна. Влітку, як належить, світить яскраве сонечко, можна засмагати і купатися, а взимку, природа нас радує білосніжним покривом зі снігу, завдяки якому дітвора катається на санках і грає в сніжки. Якщо взяти країни Південної Америки або ж інші країни, то деякі з них ніколи не бачили снігу, для них це неймовірно. У той час, як ближче до Антарктиди країни ніколи не можуть поніжитися у сонечка.

Україна - рідний дім. Саме так стверджують всі українські письменники, які так красиво і патріотично описують нашу країну. Читаючи рядки українських письменників, можна зрозуміти наскільки наша країна квітуча і зелена. Рідне місце не може бути чужим. У своїй країні людина відчуває себе по іншому, він чує рідну мову і розуміє - він удома.


Переглядів: 1023
Поширень: 0