31 липня 2011 року о 10.00 год.,на міському спортивному майданчику «Мрія-спорт»( м. Вінниця, вул. Баженова, 36), ГО"Молодіжна організація "СЛАВІС-ВІННИЦЯ" за підтримки директора спортивного клубу «Максимус», Максимчука Бориса- провела міські відкриті змагання з аматорського міні-футболу серед молоді старше 18 років, за Кубок «СЛАВІС» присвячені до ІІ-ої річниці ГО «Молодіжна організація «СЛАВІС-ВІННИЦЯ» , такі заходи проводяться вже другий рік з метою:
- Формування навичок здорового способу життя , профілактика правопорушень серед молоді та населення;
- Боротьба з наркоманією та дитячою злочинністю шляхом пропаганди здорового способу життя;
- Залучення вінницької молоді, саме з віддалених частин міста до фізичної культури і спорту - до здорового способу життя.

 
Не дивлячись, що всю ніч йшов дощ на турнір виявили бажання 5 п\'ять команд:
1. "Тяжилів"- мікрорайон Тяжилів;
2. "Локомотив"- мікрорайон Варшава;
3. "Vindetta"- мікрорайон Масложир;
4. "Молоді регіони"- Вінницьки Хутора;
5. "Джем"-Вінницьки Хутора.

              На початку гри учасників привітали: директор спортивного клубу "МАКСИМУС"-Максимчук Борис, голова ГО«Молодіжна організація «СЛАВІС-ВІННИЦЯ»-Мар\'янчук Сергій та головний суддя Ковтонюк Володимир. Кожна команда отримала по упаковці мінеральної води від ФОП Брижчук, пані Тетяни і Анатолія.  Після жребія  команди грали 2 тайми по 15 хвилин.

      Всі команди були у чудовій спортивній формі прагнули перемоги , але переможцем стала команда «Локомотив», вигравши у команди «Молоді регіони» - «по пеналькам».

Команда- переможцем "Локомотив" була нагороджена: Кубком «СЛАВІС», грамотами за 1- місце , та переможці отримали абоненти на безкоштовне відвідування спортивного клубу "МАКСИМУС" ,

       Також гравці отримали почесні грамоти за 2-е, та 3-е місця, а це команда"Молоді регіони"- 2-е місце та команда « Vindetta» - 3 місце.
Також отримали абоненти на безкоштовне відвідування спортивного клубу "МАКСИМУС"
«Кращий воротар», яким став Пасіченко Артем з команди "Локомотив",
«Кращий форвард», став Нагавицин Юрій з команди "Молоді регіони",
та головний суддя, Ковтонюк Володимир.
 
Після чого голова організації "Молодіжна організація "СЛАВІС-ВІННИЦЯ", Мар\'янчук Сергій запросив учасників та молодь на слідуючи змагання  з аматорського міні-футболу, присвячені До 20-річниці Незалежності України, якій відбудеться 24.08.2011 р. о 10.00 за адресою: м. Вінниця, вул. Баженова, 36, міський спортивний майданчик «Мрія-спорт».

Запрошуємо усіх бажаючих вінниччан, особливо молодь старше 18 років прийняти участь !

 моб.-тел.: 093-093-8-999

http://www.civicua.org/news/view.html?q=1662959

http://www.slavis.ho.ua


Переглядів: 761
Поширень: 0