Українська нація завжди була і буде найколоритнішою і найкрасивішою. Народ України - це невід\'ємна частина України, за рахунок того, що такі люди є, ми існуємо. Кожна людина повинна відвідати майстерню художньої вишивки Кирюшки для того, щоб замовити вишиванки, сукні вишиванки, вишиту сорочку. Ця майстерня представляє величезний вибір вишитих виробів.

Якщо говорити про те, що мало хто в Україні дотримується традицій і те вишиванка повинна бути у кожного, хто цінує українські традиції. На Західній Україні , вишиванки носять досить часто , а от центральний регіон і східний , вже не дуже .

У році існує дуже багато свят, на які не завадило б і одягнути такий наряд .

Ще наші бабусі і дідусі носили розшиті сорочки , прикрашали себе намистом і іншими українськими аксесуарами. Вони вже точно знали толк у вишитих блузах. Майже кожен хрестик говорить про те, принесе або ж не принесе удачу та чи інша розшита кофточка. Всі орнаменти вишивки мають своє значення. Деякі фігурки вишивають молодятам на світле і міцне майбутнє, а на день народження, просто побажання.

Ми повинні вірити в те, що нам такі орнаменти приносять удачу. Принаймні, в це дуже вірили наші бабусі і дідусі.

Не дарма, на сьогоднішній день зберігається певний перелік подій, які направляють людей на світле і спокійне майбутнє.

До цих пір існує один звичай. Коли молода пара розписуються, їм під ноги кладуть вишитий рушник. Хто перший зробить крок і наступить на нього, то в будинку і буде керувати саме ця людина. Існує ще дуже багато традицій і важливо те, що ще залишилися люди, які поважають і шанують традиції України.

Для того, щоб привчити людей до національного одягу, багато міст влаштовують різні заходи. Саме на ці свята, люди приходять в різних, красивих і яскравих вишиванках.

Зробити життя яскравим – дуже просто, потрібно вірити у чудо.


Переглядів: 1293
Поширень: 0