Новий міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко обіцяє культурну революцію на автошляхах. За міліційне хамство тепер будуть суворо карати, повідомляє ТСН.

Які саме санкції будуть застосовуватися до порушників, Захарченко не пояснив, проте в серед пунктів "чорного списку" перелічив вияв неповаги, непрофесіоналізм та недотримання професійної етики.

Також каратимуть за байдужість - таку, як з півмісяця тому проявили правоохоронці під час спроби журналістки ТСН подати заяву про викрадений гаманець. Тоді на вмовляння міліціонерів дівчина витратила три години. "Буду жорстко карати за прояви неповаги, непрофесіоналізм і хамство, недотримання професійної етики. Не намагайтеся позбутися людей, які звертаються до вас зі своїми бідами", - заявив Захарченко.

А поки лідерство по хамських витівках серед правоохоронців тримають даішники. Деякі стають справжніми зірками інтернету. Втім, нахаб на дорогах стане менше - людей із жезлами замінять відеокамери та комп\'ютери.

"Технічне переоснащення дозволить збільшити функціональні можливості працівника міліції та зменшить штатну чисельність", - повідомив Захарченко. Міністр МВС із сучасними технологіями дружить. Він має свій інтернет-блог і радить скарги залишати на його веб-сторінці. Так, приміром, звільнили з посади керівника Одеського обласного ДАІ після електронної скарги та належної перевірки.
 


Переглядів: 2593
Поширень: 0