Про це повідомляє прес-служба УМВС у Вінницькій області.

Маючи досвід з продажу машин через аукціони, чоловік не вагаючись, погодився на пропозицію допомогти товаришу, який звернувся з проханням у купівлі авто для свого знайомого.

Непрацюючий 36-ти річний чоловік вже був притягнутий до відповідальності. Спільний знайомий чоловіків, який і не підозрював про наміри шахрая, познайомив його з 33-ох річним вінничанином, що хотів придбати авто «Део-Матіз» дешевше, через автомобільний аукціон. Чоловік взяв кошти в сумі 9800 гривень та 1000 доларів США пообіцявши передзвонити через три дні як пройде аукціон. Потім перетелефонував та повідомив,що аукціон перенесли ще на тиждень, а згодом взагалі не виходив на зв\'язок, відключивши мобільний телефон, що й змусило ошуканого чоловіка звернутися до працівників міліції 1-го відділу з заявою про шахрайство.

На даний час шахрай знаходиться в СІЗО м.Вінниці, за фактом розпочато досудове розслідування по кримінальному провадженні згідно ч.2 ст.190 ККУ.

Міліція застерігає : при укладенні угод, пов’язаних з продажем чи придбанням майна, варто отримати правову консультацію, не довіряти незнайомцям, які часто здійснюють махінації, розміщуючи оголошення в мережі Інтернет.

Раніше ми повідомляли про ще одну автомобільну аферу: http://www.myvin.com.ua/ua/news/autonews/17721.html



Переглядів: 4199
Поширень: 0