Компанія «Автомобільні аукціони» готує перші в Україні торги. Перш ніж виставити машину на аукціон, його організатори влаштовують їй повну передпродажну підготовку, усуваючи всі «наслідки господарювання» попереднього власника – в салоні проводять хімчистку, кузов підфарбовують та полірують, перевіряють всі системи і за необхідності – їх ремонтують. Звісно, все це збільшує ціну автомобіля. З іншого боку, від потенційного покупця нічого не приховують – надаючи йому повний звіт про всі проведені роботи. До речі, ця калькуляція дозволяє і самому продавцеві оцінити переваги обраної форми реалізації вживаного авто.

Вже сьогодні у пропозиціях компанії «Автомобільні аукціони» - найрізноманітніший асортимент. На піку популярності наразі – автомобілі середньої цінової категорії, які новими коштують близько 30 тис. доларів. Проте є й представники преміум-класу.

Павло ГАЙДАЙ, голова спостережної ради компанії «Автомобільні аукціони», прокоментував: «Любой потенциальный покупатель сможет зайти на наш сайт, зарегистрироваться, получить право на участие в торгах, предлагать свои цены по выбранным автомобилям. Ну и может он станет победителем и сможет купить автомобиль по той цене, которую предложит он». Згодом торги проводитимуть постійно – просто в інтернет-мережі. Але перші – пройдуть урочисто і з усіма традиційними атрибутами. Святковий старт «Автомобільних аукціонів» відбудеться 28 лютого на території експоцентру «Україна».


Переглядів: 7178
Поширень: 0