Інженери і конструктори вже досить довгий час намагаються придумати спосіб підняти автомобіль в повітря. PAL- V - прототип такого автомобіля.

Helicycle PAL-V

Від автомобіля в ньому залізний кузов, в якому можуть розміститися дві людини. Корпус машини зроблений з високоякісних матеріалів: титану, міцного алюмінію і карбону. Переміщається Helicycle на трьох колесах , одне рульове колесо попереду і два провідних ззаду. А злітати в повітря він може завдяки величезному пропелеру , що дістався у спадок від вертольота.

Helicycle PAL-V

Під час руху по землі Helicycle розганяється до сотні за 8 секунд та може розвинути максимальну швидкість в 180 кілометрів на годину. Після десяти хвилин їзди машина розкриває лопаті і піднімається в повітря. Відстань, яку новинка може подолати в повітрі становить 350 км, а по землі - в три рази більше.

Вартість Helicycle не маленька - $295.000. Хоча, враховуючи перспективи які відкриваються перед його власником, можна з упевненістю сказати, що обов\'язково знайдеться бажаючий віддати гроші за справжню літаючу машину.


Переглядів: 11190
Поширень: 0