Німецька компанія Porsche веде роботи зі створення "молодшого брата" відомого позашляховика Cayenne - невеликого повнопривідного кросовера, який у ЗМІ згадується під назвою Roxter.

Автомобіль буде створений на платформі Audi Q5. Вже відомо, що під його капотом буде розміщений двигун потужністю від 280 до 500 к.с. Також кросовер отримає 5-ступінчасту автоматичну коробку передач.

Roxter вирізнятиметься розкішним оздобленням і всіма спортивними якостями, характерними для машин марки Porsche.

Як очікується, новинка вийде на світову автомобільну арену в 2012 році і поповнить виробничу лінійку Porsche, до якої належать Boxster, 911, Cayenne і Panamera.

За словами анонімного представника автовиробника, "новинка дозволить освоїти ринок, на якому сьогодні активність проявляють Mercedes-Benz і BMW".

Крім нового кросовера, протягом найближчих років в Porsche планують випустити спорткар 911 GT2 RS, оснащений 3,6-літровим мотором потужність 620 к.с., спорткар Carrera GTS з двигуном потужністю 408 к.с. та "заряджену" модифікацію моделі Cayman, яка отримає мотор потужністю 330 к.с.

Компанія також підтверджує свій намір запустити в серійне виробництво суперкар 918 Spyder, але за умови, що не менше тисячі потенційних покупців висловлять готовність придбати гібридний автомобіль.


Переглядів: 2223
Поширень: 0