На майбутньому моторшоу в Парижі компанія Infiniti представить другий автомобіль з лінійки Infiniti Performance Line (IPL), яка є аналогом серії машин AMG марки Mercedes-Benz або версій "М" бренда BMW.

Раніше пакет доопрацювань отримало купе Infiniti G37, а тепер схожа модернізація була проведена і для відкритої модифікації цієї моделі.

У спорт-пакет IPL входить аеродинамічне обважування кузова з новим переднім бампером, іншими накладками на пороги кузова і заднім спойлером. Крім того, кабріолет отримав іншу випускну систему, більш жорстку підвіску, фірмові 19-дюймові колісні диски IPL з алюмінієвого сплаву, інтер\'єр, оброблений червоною шкірою, а також форсований шестициліндровий бензиновий двигун, докладні характеристики якого поки не повідомляються.

Очікується, що машина буде оснащена тим же двигуном, що і купе - 3,7-літровим V6 потужністю 348 кінських сил.

Як повідомлялося раніше, автомобілі Infiniti серії IPL спочатку будуть доступні тільки на американському ринку, а пізніше з\'являться і в Європі. У США тюнінгове купе G37 можна буде купити з грудня поточного року.

Крім кабріолета з лінійки IPL, на моторшоу в Парижі компанія Infiniti також покаже гібридний автомобіль M35h, який японський виробник називає першим "гібридом для водія". Така машина комплектується силовою установкою, яка поєднує в собі 3,5-літровий шестициліндровий двигун потужністю 306 кінських сил (350 Нм) і 68-сильний електродвигун


Переглядів: 2201
Поширень: 0