Відповідно до стратегії розвитку банку, спираючись на досвід команди та інвестиції нового акціонера, НАДРА БАНК наступного року планує увійти до Топ-5 банків України. З цією метою банк вже сьогодні вдосконалює продуктовий ряд, впроваджує сучасні банківські технології, активно працює над розвитком дистрибуції та підвищенням якості сервісу, зокрема над розвитком дистанційних каналів продажів і розширенням їх функціоналу.

Відповідно до прийнятої стратегії, банк продовжує працювати як універсальна фінансова установа, при цьому пріоритетним напрямком залишається роздрібний бізнес. Для ефективного розвитку цього сегмента банк оптимізує систему оперативного обслуговування клієнтів за всіма типами операцій, працює над універсалізацією менеджерів площадок продажів та розширенням переліку операцій, що здійснюються у регіональній мережі.

Один з найважливіших стратегічних напрямків розвитку банку – робота з корпоративними клієнтами, основна мета якої – побудова довгострокових партнерських відносин, насамперед із компаніями, що активно розвиваються. Враховуючи потреби існуючих та побажання нових корпоративних клієнтів, банк працює над персоналізацією сервісу.

Відповідно до стратегії розвитку банку, основним завданням побудови співпраці з компаніями малого та середнього бізнесу є підвищення ефективності дистрибуції.

З великою вдячністю до всіх клієнтів – фізичних осіб, які підтримали «Надра» впродовж 2008-2011 рр., з 1 вересня банк впроваджує програму «Клуб постійних клієнтів». Ексклюзивно, тільки для постійних клієнтів, банк пропонує низку переваг, якими вони зможуть користуватися завжди: бонус +0,5% до основної ставки за всіма видами депозитів та накопичувальними рахунками, пільгові умови на отримання різних банківських послуг тощо.

Довідка

Свою діяльність Публічне акціонерне товариство «Комерційний банк «Надра» розпочав 26 жовтня 1993 року. Сьогодні «КБ «Надра» – універсальний комерційний банк, який входить до десятки найбільших банків України. Статутний капітал банку складає 3,9 млрд грн. Регіональна мережа Надра Банку займає 6-у позицію на ринку країни, зокрема, кількість філій і відділень – 535, банкоматів – 1057 одиниць в 290 населених пунктах України.


Переглядів: 4855
Поширень: 0