Вінниця стала четвертим містом України, де домашній Інтернет прискорився до 150 Мбіт/с. Саме таку швидкість для всіх бажаючих з жовтня пропонує загальнонаціональний провайдер “ВОЛЯ”. Завдяки технологіям нового покоління - стандарту DOCSIS 3.0 — який тепер застосовує “ВОЛЯ” в нашому місті, максимальна швидкість обміну даними зросла у декілька раз (до 150 Мбіт/с). Як розповіли нам технічні експерти компанії, у майбутньому цю швидкість можна буде збільшити навіть до 300 Мбіт/с і вище.

Одним із перших абонентів «ВОЛІ», хто спробував нові швидкості, вінничанин Аркадій, розповідає: “Я проживаю у спальному районі міста. Користуюсь інтернетом за новою технологію вже з 15 вересня. Звичайно швидкість Інтернету вдень менша, але доки я завантажу фільм у 6-8 гігабайт, то у мене навіть чайник не встигає закипіти. Ну максимально витрачаю на завантаження аж три хвилини.”

Окрім користувачів здивованими були і журналісти на одній із презентацій нової технології. Адже вона з березня 2010 року запрацювала у Києві. А у 2011 — у Севастополі, Львові і Вінниці. Керівник відділу зв\'язків із громадськістю компанії “ВОЛЯ” Аліна Сігда згадує: “При тестуванні програми у Києві журналісти стали свідками кумедної ситуації — файл завантажувався швидше, ніж встигав записувався на флешку. Присутні були вражені, бо вони нічого подібного ніколи не бачили. Оскільки зазвичай все відбувається навпаки. Тому процедура “поставив файл на ніч на завантаження ” стає історією.”

Для того, щоб отримувати таку величезну швидкість - «ВОЛЯ» запропонувала просту та зручну процедуру. Ті, хто є абонентами “ВОЛІ” і хоче перейти на новий пакет, можуть у будь-який час обміняти свій старий новий на новий, який підтримує нову технологію. Коштує це – аж 1 гривню. Якщо модем був куплений раніше – то «ВОЛЯ» готова викупити старий модем, положити на особовий рахунок абоненту ці гроші та надати в користування новий модем. Абоненту варто лише звернутись до “ВОЛІ” і замовити обмін старого модему на новий. Це здійснюється через колл-центр, центри обслуговування абонентів, або e-mail служби підтримки.

Якщо клієнт тільки приймає рішення щодо підключення до інтернету – то процедура така ж сама проста і зручна. Головне, щоб в його будинку була мережа «ВОЛІ». Підключать буквально наступного дня.

А майбутнім абонентам компанія пропонує звернути увагу на три речі, які важливі для отримання максимальної швидкості Інтернету: порт комп\'ютера у 1 Гбіт/с; обладнання Wi-Fi, що підтримує протокол зі швидкістю більше 100 Мбіт/с; потужність комп\'ютера, якої повинно вистачати на запис інформації зі швидкістю 18 Мбіт/с. Також швидкість можуть дещо зменшувати й антивірусний захист, встановлений на комп’ютері. Але ж без нього все ж таки ні куди не дітися.

Найцікавішим є те, що сьогодні при підключенні до Інтернету за новою технологією, абоненту не потрібно проводити інший кабель для телебачення. Використовується один і той же. Що є достатньо зручним. А якщо обираєш максимальний за швидкістю інтернет-пакет – то отримуєш пакет з понад 80 цифровими телеканалами без додаткової оплати.

Хоча основними клієнтами інтернету нового покоління є домашні користувачі, проте для бізнес-клієнтів малого і середнього бізнесу у компанії передбачили окремі пакети.

Удосконалення і покращення послуг для клієнтів є і залишається головним для компанії “ВОЛЯ”. Тому від власних працівників вона вимагає гарного продуктивного результату. Якість власних послуг компанія перевіряє за допомогою спеціального барометру.

- Він включає п\'ять пунктів: пунктуальність, рішення проблеми під час першого візиту до абонента, ввічливість і загальна оцінка роботи на будь-якому її етапі, - ділиться директор вінницького регіонального підприємства компанії “ВОЛЯ” Володимир Кузнєцов.

Ерік Франк, генеральний директор компанії “ВОЛЯ”, акцентує, що може у будь-який час перевірити це.
- Пріоритетом номер один є якість наших послуг. І задоволення наших абонентів послугами та сервісом – безпосередню відображається на мотивації співробітників компанії. Я можу побачити ефективність роботи кожного нашого консультанта у внутрішній базі даних. За окреме число і по питанню кожного з клієнтів. Незалежно це гарний чи поганий результат, - наголошує він.

Зручність і переваги нових пакетів, які пропонує “ВОЛЯ”, можна переглянути нижче.
Нові інтернет-пакети “ВОЛІ” у Вінниці мають такі швидкісні характеристки:

Характеристика «Лайт» «Старт» «Стрім» «Максимум»
Максимальна швидкість, Мбіт/с 2 10 30 150
Щомісячна абонентна плата, що включає плату за користування модемом, грн/міс. з ПДВ 49,90 69,90 99,90 149,90

Швидкість доступу в Інтернет збільшена й для абонентів, які обирають єдину послугу «ТБ+Інтернет». Тепер “ВОЛЯ” пропонує наступні пакети послуги «ТБ+Інтернет»:  

ТБ-пакет / Пакет Інтернет до 2 Мбіт/с до 10 Мбіт/с до 30 Мбіт/с до 150 Мбіт/с
Базовий пакет «Україна і світ»
Понад 80 каналів
79,90 грн 99,90 грн 119,90 грн. 149,90 грн
Розширений пакет «Всесвiт»
Понад 100 каналів
103,90 грн. 123,90 грн. 143,90 грн 173,90 грн

 За умови, якщо абонент обирає найшвидший інтернет-пакет, - він отримує базовий пакет цифрових телеканалів за ту ж саму абоненту плату.

До речі:

З березня 2010 року ВОЛЯ вперше в Україні та країнах СНД впровадила в Києві стандарт DOCSIS 3.0., а в 2011 році – в Севастополі, Львові та Вінниці. Сьогодні понад 20 країн світу, серед яких США, Нідерланди, Канада, Японія, Великобританія, Німеччина, Швейцарія, масово використовують надшвидкісну технологію покоління стандарту - DOCSIS 3.0.

За даними американських джерел єдиним реальним конкурентом народжуваної технології GPON є саме DOCSIS 3.0. В лабораторіях Cisco System вже проведені тестування з передачі даних зі швидкістю 1000 Мбіт/с.


Переглядів: 10746
Поширень: 0