Event-агенція Некрасов & Кo вже п\'ятнадцять років є визнаним лідером у сфері організації та проведення свят, урочистостей, подій та концертів.

Уvent-агенція Некрасов & Ko

У творчій команді агенції Некрасов & Кo тільки професіонали святкових справ: креативні сценаристи, досвідчені режисери, талановиті дизайнери, висококласні ведучі, найпопулярніші актори і всі ті, від кого залежить якісне і неординарне проведення свята чи заходу.

Десятки сотень клієнтів вже впевнились: замість того, щоб ламати голову над проблемами організації свята або важливої події, легше звернутися в Некрасов & Кo і потім насолоджуватись святом найвищого ґатунку з ексклюзивним сценарієм та бездоганним проведенням, індивідуальним підходом та вишуканим смаком.

Будь-які події від Event агентства Некрасов & Кo під ключ:
Міські заходи; Новорічні, Різдвяні та інші календарні свята; відкриття ТРК, ресторанів, магазинів; фестивалі; конкурси; весілля; Дні народження; дитячі свята; випускні вечори; презентації; конференції; семінари; виставки; Fashion Show; корпоративи.

Некрасов & Кo – це єдина у Вінниці еvent-агенція, що має такий широкий спектр послуг, і спроможна організувати і провести на найвищому рівні будь-які свята, заходи та події у Вінниці, Вінницькій області та в Україні! Та краще один раз побачити, ніж сто разів прочитати!

Некрасов & Ко – свято в гарній компанії!


Переглядів: 8719
Поширень: 0