Укрінбанк вирішив зробити подарунок українським жінкам, для цього банк оголошує спеціальну акцію – новий перспективний депозит «Майбутнім мамам».

Строк нового депозиту складає 9 місяців. Банк пропонує майбутнім мамам особливі умови: підвищені відсотки по всім вкладам (19% річних у гривні, 9% річних у доларах США, 9% річних у Євро) та необмежені умови поповнення (за винятком останніх 30 днів строку розміщення вкладу). Окрім того, майбутні мами отримують можливість одноразового дострокового зняття коштів у розмірі до 50% від початкової суми депозиту, без втрати нарахованих відсотків. Банк дарує кожній майбутній мамі, що оформить депозит, платіжні картки для зарахування відсотків та соціальних виплат.

Крім цього депозиту, Укрінбанк відкриває для майбутньої мами соціальну картку. Після народження дитини відсоток на зарахування на цю картку становить 15% річних у гривні.

депозит «Майбутнім мамам»Детальна інформація щодо умов акційного депозиту «Майбутнім мамам»:

Строк депозиту складає 9 місяців.

Відсоткові ставки: 19 % річнх в гривнях, 9% річних в доларах та євро.

Вклад з можливістю поповнення за винятком останніх 30 днів строку розміщення вкладу. Сума поповнення не обмежується.

Окрім того умовами вкладу пердбачено можливість одноразового дострокового зняття коштів у розмірі до 50% від початкової суми депозиту, без втрати нарахованих відсотків.

Відсотки за депозтом зараховуються на платіжну картку.

Кожна майбутня мама, що оформить депозит, автоматично отримує платіжну картку для зарахування соціальних виплат при народженні дитини. Відсоток, що нараховувється на соціальну картку становить 15% річних у гривні.

Для відкриття депозиту Вам необхідно мати при собі паспорт, довідку про присвоєння ідентифікаційного номеру та довідку з поліклініки про підтвердження вагітності.

Акція вже почалась і буде діяти до 31 грудня 2011 року. Детальна інформація щодо умов – на сторінці акційного депозиту «Майбутнім мамам».


Переглядів: 5089
Поширень: 0