Перед новорічними святами наш аеропорт “Вінниця” знову оживе та перетвориться на центр ексклюзивних подорожей в один із найкращих зимових курортів Європи — польський Закопане. Адже муніципальна компанія «Подільський Турцентр», офіс якої працює у 100-річній вінницькій вежі, запрошує всіх любителів гірських лиж та активного відпочинку на свята в сусідню Польщу трьома чартерними рейсами із Вінниці до Кракова за сенсаційною ціною — від 200 Євро!

Головна ідея трьох рейсів (20, 27 грудня та 3 січня) — це нарешті відкрити “вікно” в Європу з Вінниці, до якої летіти буквально півтори години, - розповів куратор проекту, депутат міськради Руслан Анфілов. - Адже меморандум про співпрацю із польською державною компанією “EuroLOT” підписано ще місяць тому і шлях до регулярних рейсів на Польщу із Вінниці лежить через вдалі та максимально завантажені чартери. І як ви розумієте, перед Новим роком кращого напрямку ніж історично цікавий Краків та дуже комфортне та доступне за ціною Закопане годі було й шукати. Тому після цілої серії перемовин із польськими колегами та бронювання в самому центрі курорту Закопане хороших готелів й котеджів ми вирішили — летимо в європейську “Зимову казку”!

Що отримають туристи ваших турів?

По-перше, це дуже комфортний переліт із Вінниці до Кракова із автобусним трансфером до нашого аеропорту і в Польщі їх чекатиме транспорт до готелів у Закопане. По-друге, ми забронювали дуже комфортні номери на двох і більше осіб в самому центрі польського гірськолижного курорту, де до підйомників чи вулиці магазинів-ресторанів йти буквально лічені хвилини. Також ми надаємо візову підтримку нашим туристам.

Але головне, що такої якості зимові свята — католицьке Різдво, Новий рік та Різдво Христове у православних серед гір, термальних джерел і безлічі розваг за таку ціну більше ніхто у Вінниці не пропонує. Бо буквально за 3-3,5 години вінничани зможуть із рідного міста потрапити у справжню зимову казку на 8 днів та 7 ночей на кращому польському гірськолижному курорті в Закопане, де до ваших послуг 65 км лижних трас, більше 50 підйомників, кращі ресторани і розважальні центри.

- Чому саме Закопане має зачарувати вінничан?

- Бо тут є всі умови для зимового відпочинку! Адже Закопане — казково красиве європейське містечко, яке ще називають зимовою столицею Польщі. Бо тут є гірськолижні траси всіх рівнів, європейської якості інфраструктура, розваги всіх видів, більш економні ціни в порівнянні з альпійськими курортами, а головне - близька нам слов\'янська культура і відсутність мовного бар\'єру. Тому ми запрошуємо у подорож в “Зимову казку” як активних гірськолижників так і туристів з дітьми, великі дружні компанії. Бо Закопане - ідеальне місце, щоб стати на гірські лижі самому чи поставити на лижі своїх дітей. Адже окрім трас для досвідчених лижників із широкими доглянутими схилами тут є сервіс для новачків і дітей. І саме в Закопане працюють гірськолижні школи для самих маленьких — спеціальні лижні "дитячі садки". Також цей курорт популярний і у сноубордистів через свої рівні схили без каміння та любителів бігових лиж, льодових ковзанок, басейнів та СПА-процедур. Тому нудьгувати вам не дасть перш за все веселий, активний дух містечка для всіх, хто цінує відпочинок в горах, але із 100-відсотками комфорту.

А чим ви агітуєте в “Казку” молодь?

- У місті є 32 дискотеки! А ще 18 нічних клубів, 13 розважальних центрів та більше 200 ресторанів із європейською і національною кухнями, кінотеатри, ковзанки та дитячі атракціони. До того ж, варто спробувати суто місцеву розвагу — нічні катання на собачих упряжках під овечою шкурою та з факелами. Є тут і більш екстремальні атракціони та зимові забави. А окремо раджу звернути увагу на термальні джерела та купальні. Бо саме курорт в Закопане багатий на унікальні цілющі термальні джерела і тому тут є аквапарк з гірками та басейнами. Зовсім недалеко також розташований величезний термальний комплекс «Буковина Терма». А окрім відпочинку та катань ми пропонуємо цікаву екскурсійну програму із відвідинами Кракова, соляних шахту Величка і все це близько та за дуже помірну ціну.

- Яке житло чекає на вінничан у “Казці”?

Ми бронювали номери за двома критеріями - проживання в самому серці курорту та за прийнятними цінами. Тому на вибір є як номери єврокласу в готелі так і ексклюзивні котеджі в національному стилі для великих компаній. Всі розрахунки за сервіс та послуги в Закопане проводять в польських злотих і ціни тут дешевші за альпійські курорти та не вищі ніж в наших зимових Карпатах. Тому тур в “Зимову Казку” поєднує економію часу, грошей з дійсно європейським комфортом.

Замовити тур в “Зимову Казку” від 200 євро (авіапереліт оплачується окремо) вже сьогодні можна в усіх агенціях Вінниці, а також безпосередньо в офісі “Подільського Турцентру” за адресою м. Вінниця, вул. Козицького, 20, Вінницька вежа, 1-й поверх. Телефон для довідок 50-85-85 чи на сайті www.bashnya.vn.ua

Діти до 3-х років відпочивають безкоштовно. Для дітей до 10 років і великих компаній — окремі знижки. Кількість місць дуже обмежена. Вильоти із Вінниці — 20 і 27 грудня та 3 січня 2012-го року.


Переглядів: 8496
Поширень: 0