Вінницька Школа Бізнесу

ШКОЛА

Вінницька Школа Бізнесу є спільною Програмою Міжнародного Інституту Менеджменту та Інституту Глобальних Трансформацій, що започаткована у 2011 році. Головна ідея полягає у формуванні нового потенціалу та якостей бізнес еліти регіону, а також ціннісне орієнтування регіональних лідерів.

Школа об’єднує успішних молодих людей - представників бізнесу (власники, керівники та наймані працівники). Форма навчання – круглі столи та панельні дискусії, стратегічні та рольові ігри, майстер-класи та тренінги, інтерактивне спілкування та зустрічі з неординарними людьми – створюють сприятливі умови для навчання та світоглядного розвитку учасників і випускників Школи.

ЩОРІЧНА ПРОГРАМА

Під час навчання у 2011та 2012 році слухачі матимуть можливість взяти участь у серії навчальних заходів.

Школа використовує інноваційні та динамічні підходи до побудови навчальної програми, яка складається з дискусій, круглих столів, рольових та стратегічних ігор, роботи в групах, майстер-класів, тренінгів тощо. Учасникам надаються не лише знання, а й навички, необхідні для побудови успішної кар\'єри та побудови .

Учасникам, що успішно виконають умови програми буде вручено Дипломи під час підсумкової конференції ВШБ та отримають право на пільги при зарахуванні до програми МВA MIM.

ПРО КОНКУРС

28 грудня 2011 року оголошено набір учасників до Першої програми Вінницької школи бізнесу (2011).

Аплікаційну форму потрібно скласти та подати і електронному чи паперовому вигляді до 4.12.2011р.

До участі у конкурсі запрошуються кандидати, які:

  1. мають професійні досягнення у сфері підприємницької діяльності;
  2. займають активну суспільну позицію та здатні застосовувати отриманні знання у своїй повсякденній діяльності;
  3. є громадянами України віком до 35 років, які мають вищу освіту.

Конкурс складається з двох етапів (заповнення аплікаційної форми під час першого етапу та відповіді на запитання «віртуального інтерв\'ю» у другому турі).

ЗВЕРНІТЬ УВАГУ!

4. Заявку необхідно заповнити в електронній формі та надіслати до 4 грудня 2011 року на адресу [email protected] – (тема “VBS”).

5. Документи, що надіслані після вказаного терміну (4 грудня 2011 року), не будуть прийматись до розгляду.

6. Інформацію про результати відбору учасників ВШБ буде повідомлено електронною поштою до 4 грудня 2011 року.

7. Уся інформація, яку Ви зазначаєте у заявці, є конфіденційною та не підлягає поширенню.

8. Детальну інформацію про конкурс, умови участі та діяльність Вінницької школи бізнесу (зокрема, про зміст та тривалість сесій, календар діяльності на 2011 рік, перелік викладачів та випускників, тощо) Ви можете знайти на веб-сторінці “http://www.i-g-t.org/”.

9. Із додатковими запитаннями звертайтеся, будь ласка, до [email protected] за адресою: (тема “Question”) або телефоном: +38 063 7770250.


Переглядів: 3992
Поширень: 0