До уваги вебмайстрів та власників сайтів вінницького регіону. Із новою силою запрацював ресурс, що вираховує рейтинг вінницьких сайтів. Завдяки rating.vn.ua з\'явилась можливість об\'єктивної оцінки вінницького Інтернет-простору. Сервіс вираховує рейтинг за низкою різних параметрів: відвідування, тривалість перебування, місце знаходження користувачів та ін.

Кожен власник сайту може дізнатися наскільки популярним є його ресурс. Для цього потрібно лише зареєструватися на rating.vn.ua та розмістити на своєму сайті спеціальний лічильник, що вестиме статистику.

На даний час уже зареєстровано 98 сайтів, що ведуть боротьбу за ТОП-10 у рейтингу.

- Я створив цей ресурс ще у 2007 році, - розповідає Роман Варшавський. - У той час стояло завдання показати усім, що вінницький Інтернет-простір гідний уваги. Зараз ця теза не потребує доказів. Вінницький веб-простір розвивається надзвичайно швидко і подібні сайти функціонують по усій Україні. Rating допоможе вінничанам орієнтуватися між різними сайтами у загальноміському масштабі.

На той час підтримка такого сайту вимагала великої кількісті зусиль. Тому в цьому році довелося оновити програмне забезпечення та перенести все на новий сервер. Тепер сайт працює на повну потужність і готовий обраховувати рейтинги усіх вінницьких ресурсів.

Rating.vn.ua - це потужний ресурс, що здатен на формування рейтингу сайтів у вінницькому Інтернет-просторі за декількома параметрами. З його допомогою кожен вебмайстер може дізнатися наскільки популярна та чи інша Інтернет-сторінка. Сайт стане у пригоді як власникам ресурсів, так і звичайним користувачам, яких уже не обдуриш рекламними гаслами. Перевіривши рейтинг на сайті кожен зможе визначити хто насправді №1.

Рейтинг вінницьких сайтів, є частиною проекту по консолідації Вінницького веб-простору. У найближчий час буде презентовано ще один маштабний проект, над яким команда розробників Rating працювала впродовж останнього року.


Переглядів: 4142
Поширень: 0