Чи ви колись замислювались, що є найголовнішим у нічному клубі?.. Що ви шукаєте, чого прагнете?.. Вас вабить можливість поринути у справжню клубну атмосферу, насолоджуючись улюбленою музикою та поглинаючи енергетику танцполу? Чи клуб є нагодою зустрітись з друзями, скуштувати вишукані кулінарні витвори та коктейлі на будь-який вибагливий смак? Або ж ви сподіваєтесь на романтичне знайомство під час перегляду модного дефіле та запальної шоу-програми?

Існує величезний всесвіт сподівань і задоволень, і тільки одна «Планета Мода-Бар». Саме тут можливо все! Арт-група нічного клубу презентує оновлену концепцію нічного дозвілля, головну ідею якої можна висловити словами: доторкнись до зірок! Так, лише на «Планеті» ви відчуєте високу ноту дозвілля та яскравий спалах емоцій.

Щосереди «Планета» запрошує справжніх чоловіків, які можуть собі дозволити відпочити не лише у вихідні. «ManGo Party» запалює зірки! Сильним та стильним – вхід вільний. Сміливим – кожен другий палаючий коктейль у подарунок. Щасливчики дістануть клубні сертифікати! Вхід на «ManGo Party» для дівчат – платний (звісно, символічний). Яка ж вечірка без представниць прекрасної статі?

Модний четвер – клубний день для дівчат. Яскравим та стильним – вхід вільний. Кожен другий коктейль long-drink у подарунок, найщасливіші отримають клубні сертифікати. Проте, найголовнішою подією четверга стане професійний фешн-фотосет, який клуб подарує кожній дівчині, котра побажає відчути себе моделлю. Чи розуміють чоловіки, що саме в цей день ймовірність побачити багато красивих дівчат становить майже 100%?!

П\'ятниця - Субота… На «Планеті» - серія тематичних вечірок, розпочинає яку подія під назвою «Французький поцілунок». На вас очікує частування національним напоєм, яке підготує до занурення у атмосферу Франції та несподіваних сюрпризів…

Неділя зачарує східними ароматами – вишукані солодощі та розслаблюючий кальян, екзотичні танці pj-girls… саме на цій ноті приємно завершити бурхливий уікенд та зустріти початок нового тижня.

«Планета Мода-Бар» єдиний нічний клуб, який пропонує своїм відвідувачам доторкнутись до прекрасного та відчути себе частиною модної індустрії. Вінницькі та українські дизайнери високо цінують нагоду презентувати власні колекції досвідченому глядачеві.

Ще одним приємним сюрпризом для відвідувачів нічного клубу «Планета Мода-Бар» стане запрошення зіграти головну роль у промо-відео закладу. Про умови кастингу незабаром можна буде дізнатись на офіційному сайті клубу. На веб-ресурсі, також, викладено детальну інформацію щодо арт-програми на найближчий час (www.planet-modabar.com ).

Нічний клуб «Планета Мода-Бар» - твоя музика, твоя спокуса, твій стиль… доторкнись до зірок!


Переглядів: 6867
Поширень: 0