Чи пробували ви в дитинстві йти в гору по ескалатору, який їде вниз? Якщо так - ви мали б стати бізнесменом! Бізнес - це і є ескалатор, по якому завжди треба йти вперед, інакше він вас спустить донизу.

Зростання продажів - основний показник в бізнесі. Це як гол у футболі – ви можете грати найкраще в світі, робити красиві фінти та передачі, розігрувати захоплюючі комбінації, але якщо ви не забиваєте голів, то ви програєте раніше чи пізніше. Так і в бізнесі – ви можете знімати крутий офіс, ваша продукція якісна та недорога, а назва фірми і слоган заслуговують канського лева. Однак якщо ви не збільшуєте продажі, то ви банкрут, раніше чи пізніше.

Навколо вашого бізнесу багато акул – конкуренти, глобалізація, криза, фіскальні органи все щільніше затискують зашморг і банальне клієнтське безгрошів’я. В таких ситуаціях перед людиною постає одвічне питання – боротись чи тікати, продовжувати вести бізнес чи знайти менш клопітке заняття.

Вести бізнес стало значно важче, і це беззаперечний факт. Ринок вимагає від бізнесу професіоналізму та все більших зусиль. Налаштована система продажів здатна подолати всі перешкоди в розвитку бізнесу. Не так важливо, яка динаміка економічної кризи, коли динаміка росту продажів значно більша. Разом з тим продажі це не та річ, яку один раз налаштував і забувся. Наше суспільство розвивається, з’являються нові товари, сервіси, уподобання і потреби споживачів і безумовно, все це вимагає нових удосконалених підходів в організації продажів. Для того, щоб стати і залишатися успішним бізнес має бути достатньо гнучким, тримати руку на пульсі змін, впроваджувати нові методи і технології та освоювати нові бізнес-інструменти.

Медіакорпорація RІА та Бізнес-клуб «MoneyFest» запрошують на другу щорічну конференцію присвячену продажам. На конференції, яка відбудеться 23 березня в конференц-залі «Панорама», ви зустрінете однодумців.

"Піреус Банк" вже зробив крок в напрямку зростання продажів і виступив партнером конференції. Зареєструватись дуже просто - потрібно просто подзвонити за телефоном 52-69-50 або 0672509195.

Насамкінець хочу відмітити як мінімум три причини прийти на конференцію.

По-перше, це єдина у Вінниці конференція на тему продажів. Виступи професійних консультантів доповнюються виступами реальних практиків із вінницьких компаній. Зверніть увагу на програму.

По-друге, це день для роздумів. Саме той день, коли ви "відключаєтесь" від поточних робочих питань та маєте можливість подумати над стратегією. Так народжуються нові ідеї та вдалі рішення.

По-третє - це нові знайомства. 20% користі від семінарів та конференцій - це доповіді, 80% - спілкування в кулуарах під час перерв. Саме там знаходять нових партнерів та діляться найцікавішими ідеями!

Генадій Поліщук, Виконавчий директор Бізнес-клубу «MoneyFest»

 



Переглядів: 4054
Поширень: 0